0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende toyotanın bmw ile anlaşma yaptığını biliyorum.bmw toyota ya 2014 yılından itibaren 1.6 dizel motor verecek.toyota ise bmw ye hybrid araç teknolojisinde yardım edecek.
güzelim versoyu ne hale getirmişler
Biz de beğeniyoruz aracı Oğuzcum bu gördüğümüz Hybrid modeli yani en dolusu. Türkiyede bu şekilde olmayacaktır.
ne de güzel söyledin be abi...Türkiyede kimi özellikler hiç olmuyor, kimileri de full pakette bile opsiyon oluyor maalesef...
Yaris'i beğendim resmen, jantlara bittim mesela.. Camlardan doğru arkaya uzanan siyah kısım, farlardan çıkan dalgalar falan ne olmuş yahu ?!
Dalgalar gerçek değildir. Tanıtım amaçlıdır sadece...Gerçeğini gördüğünüzde, o kadar mest olmayabilirsiniz.
Artık GT86 hariç hepsi matruşka bebekler gibi büyüklükleri farklı ama tipleri aynı araçlar olmuş, eskilerinde hiç olmazsa biraz fark vardı
vw deki btün modeller hiç benzemıyormu birbirine.onlar daha cok benzıyor.bmw de kasa buyuklugu olmasa anlamayacaksınız ne oldugunu.audide keza aynı şekilde modeller birbirini andırıyor.burdaki bütün modeller bir önceki yuvarlak hatlı geniş kalçalı toyota araçlarından çok daha iyi durumdalar.
BMW nin 1.6 dizel motoru mu var?Bence BMW nin 2.0 dizel motordan farklı bir seçeneği olmayacak herhangi bir firmaya vermek için.