Merhabalar.Benim hikayem şöyle:Arabamı alalı yaklaşık 1 sene oluyor.2007 comfort.İlk zamanlarda arıza lambası bazen yanıp bazen sönüyordu.Forumdan öğrendiklerim sayesinde gaz istasyonumu değiştirdim ama boşuna.Bulunduğum ilçedeki lpg servisine gittiğimde(bakım zamanı geldiğinde)bilgisayar iki tane arıza gösterdi.Birisi fakir karışım,ikincisi 2. bobin arızası.Kalibrasyonu yaptı ve usta hemen bobin ve bujileri değiştirelim dedi.Güvenemedim.Arabam 60.000 de.Bildiğim kadarıyla yeni kasalarda iridyum buji var ve ilk değişimi 100.000 de.Usta bide hiç buji değişmediğini görünce(bakım evraklarından) ısrarla bujiler ölmüştür dedi.Ama ben sadece lpg bakımını yaptırdım.Bu arada lamba yine kafasına göre takılıyor.Arabam yazın yetkili serviste bakıma girdi.Hiçbir sorun yok.Lamba yanmıyordu o zaman.Fakat son bir aydır anlık teklemeler başladı.Tekliyor lamba yanıyor ve araba ne yapacağını şaşırıyor,devir inip çıkıyor,araba ileri geri yapıyor.Bunlar bir iki dakika sürüyor.Lamba yanmaya devam ama çekiş eskisi gibi.Lamba araba çalışırken değilde stop edip tekrar çalıştırdığımda sönüyor.Bazen aynı gün bazen ertesi gün.Bu teklemeler olurken bayramdan sonra yaklaşık 800 km uzun yol yaptım.Arabada tık yok canavar gibi.Daha çok düşük viteste yapıyor.Bu arada acaba sorun lpg demi diye bir kaç gün benzinde bindim yine tekledi.Servis yolu göründü ama lamba yanıkken ve hiç stop etmeden gitmek lazım.En yakın servis 100 km.Arıza lambası yanıkken gitsem zararı olurmu.Tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum.Kafanınızı ağrıttım ama durum bu.