Gönderen Konu: efsaneye ucuz bir bakım için  (Okunma sayısı 1071 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
efsaneye ucuz bir bakım için
« : Eylül 09, 2012, 13:16:09 »
Herkeze selamlar.Bu sitede iki günde bütün iletileri okudum desem yalan olmaz :D Ben elimdem geldiğince ufak tefekde olsa bakım yapmak istiyorum. Öncelikle ön kapılara hoparlör almayı düşünüyorum öğrendim ki 10cm miş teyp 4*45 jameson ama rms değerini bilmiyorum tabi anfi olmadan.Ses konusunda öneriler pioneer yönünde.bende başka önerisi olan (pahalı olamyacak abiler öğrenci bütcesi) varmı? Diğer konulara gelirsem de hava filtresi temizletecem ve başka da varsa da sizin önerileriniz ? Birde okuduğum yazılar da malum efsanenin arkasının çökme sorunu. Arkadaşlardan arka tarafa takoz koyanlar varmış. (Gönül ister ki bütün amastörleri değiştir ama durum yok :(  ).Bunun faydası olurmu ?

Toyota Club Türkiye

efsaneye ucuz bir bakım için
« : Eylül 09, 2012, 13:16:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: efsaneye ucuz bir bakım için
« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2012, 18:12:22 »
cihan bey sorunlarınızın hepsi forumda yer almakta aslında gezersenız formu bulursunuz :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
Ynt: efsaneye ucuz bir bakım için
« Yanıtla #2 : Ekim 22, 2012, 02:21:12 »
Takoz en iyi çözüm eğer istersen tabi. Ben kendi aracımda takoz taktırdım birde süspansiyon demirlerine plastik hortum sardırdım arabada ister 1 ton yük olsun asla altı vurmuyor veya fazla çökmüyor (:. Ses'e gelince Xplod ve Dloby destekleyen hoparlör bulmaya çalış çünki genelde gözüne güzel gözüken hoparlör senin teyp e uyumlu çıkmayabilir bende SONY Xplod teyp var yanlış hoparlör aldım 2. güne gümledi :D. Onun için hem ucuz hem güzel marka istiyorsan sony'lere bak derim kardeşim. ve hoparlör seçerkende dikkat et. En küçük bir nokta da bile yanlışlık yapsan elinde kalır mal.