0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun fotoları bekliyoruz ave d segmentinde sözü gecen bir otomobildir herzaman
Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin Fotolarınızı bekliyoruz. Birde 1.6 110hp arabanın hızlanması çekişi nasıl yani şehir içinde falan gaza yüklendiğinizde direk tepkiyi veriyormu arkaya yapıştırıyor mu ?
Hayırlı ugurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın.
Hayırlı olsun güle güle kullan , kazsız belasız..Civici kaça sattın bu arada
Çok teşekkür ederim. Fotoğraf makinası kardeşimde, onu bekliyorum fotoğraf çekmek için onun makinası biraz kaliteli çünkü. İlk fırsatta güzel fotoğraflar koyacağım.Allah razı olsun. 1.6 110 hp bir motorun böylesine bir araçta arkaya yapıştırması pek söz konusu olmaz. Ama bilin ki arkalarda bırakmıyor yani
Bilgileriniz için teşekkürler
Hasan abi vw passat 1.6 105hp gidiyorsa Avensis 1.6 110hp gider yani.Zaten bu araçlar D segment araçlar konfor,prestij daha ön planda bence uzun yolda zaten akıp gidecektir Avensis.Şehir içindede atak olmasada hantal kalmaz diye düşünüyorum.Güzel bir performans videosu çekersinizde çok güzel olur
Passatların 102 hp versiyonunu söylemek istedin galiba. Onlar 8 valf olduğu için yerinden kalkabiliyor ama üst hızlara çıkmak pek kolay olmuyor. Bana göre ideal bir araç değil 1.6 102 hp'lik passatlar. Ama tercih meselesi tabi. İlk fırsatta avensis için bir vidyo yapmaya çalışacağım inşallah.
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin..