0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaslar.Pazartesi gununden bu yana gogus ve sirtimda yogun bir sekilde olan batma turundeki agri ile nefes darligi sikayetimle doktor doktor, hastane hastane gezdikten sonra dun itibari ile Maltepe Sureyyapasa Gogus hastaliklari hastanesinde yatarak tedavi gormeye basladim. Gerek hastanede gordugum diger hastalarin gerekse kendi cektigim izdirabin siz sevgili dostlarima ugramamasini temenni eder, hepinize sigarasiz guler dilerim. Burada yatan hastalar sigara adini duydugunda tuyleri diken diken oluyor.
Amin arkadaslarCok tesekkur ederimİyilesme periyodum hizli geciyor. Artik rahatlikla kendi basima oturup kalkabiliyor ve yuruyorum. Ayrica nefes alabilme oranim artti bu paha bicilemez.Birde yatarken sagima ve soluma donebilsem sahane olacak.Bugun vedat ile nagihan kardeslerim geldi. He birde ozgur tabi. Beni cok mutlu ettiniz arkadaslarMuhtesem moral oldu.Tam yazarken yine antibiyotik saati geldi ve agzimin icini yine antibiyotik kokusu sardi
Abicim iyileşmenin hızlı olması çok sevindirici. İnşallah en kısa sürede tamamen biter gider. Bir daha da hiç gelmez. Bu arada Nagihan abla! okuyodur inşallah bu yazdığımı. 3 tane ünlem koyuyorum sadece..
Seni yapmacık gülüşünle de olsa görmek çok hoştu Selçuk abicim Şaka bir yana katıla katıla güleceğimiz günler yakındır Canım benim Gebze'den gittim ben.. üç nokta...
Sefaköy'den geçiş yok sana
Canım benim Gebze'den gittim ben.. üç nokta...
Selçuk bey geçmiş olsun. Benim de kayınpederim aynı rahatsızlıkla karşılaşmıştı. Tabi sizinle epey yaş farkı var. Tamamen iyileşmesi 1 yıl sürdü ve bu süreçte hergün bir avuç dolusu ilaç içti. Şimdi çok iyi maşallah. Sizin daha genç olmanız bir avantaj. Tabi ki sizin iyileşme süreciniz daha erken olacaktır. Kendinize iyi baktıktan sonra atlatabileceğiniz bir rahatsızlık. Altta yatan nedenlerini iyi bir şekilde araştırmışlardır umarım. En seri şekilde iyileşmeniz dileği ile hoşçakalın.