0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
plastik sesi her araçta var.sogıuklarda daha belirgin oluyor.
o sesler mercedesten tutun bmw y kadar var.test aracı 2012 focusun daha 1000 km olmamıs aracında da vardı.Bu sesleri ancak bişekilde kesebilirsin.frerrai porsche gibi bütün birbirine temaz eden aksamı deri kaplayacaksın.ön gögüsün hepsini.sadece sınıflarda biraz daha değişiyor.önceki corolla hb de se fazlaydı.Versoda daha az ama babamın aracı avensiste çok daha az.Örnegin teybın arkasında ki kablolar corollada herhangi bir izolasyon yok.avensıste üstleri süngerle kaplı.yada torpido corollada plastik .avensıste ses yapmasın dıey iç kısmını kaplamıslar.bende versoda ne yapmıstım oraya cam süngerı yaptım cızırtı yok oldu.her tarafa sünger cekecek halimiz yok.dediğiniz gibi az yüksek teyp sesi halloluyor.
iyi günler arkadaşlar iki yıldır sıfır aldığım 2011 corolla 1.6 comfort extrayı kullanıyorum. Sürekli kullanışta dikkatimi çekerdi ama dün 2010 cruze ve 2011 1.4 tsi passat kullandıktan sonra daha fazla kafamı kurcalayan bir sorum var. Arabamı kullanırken bütün viteslerde denedim gaza basınca içerde acayip bir motor sesi oluyor. Dün diğer araçları kullandıktan sonra onlarda öyle bir problem olmadığını görünce acaba benim aracımda bir problem mi var sorusu aklıma takıldı. Kullanan arkadaşlar bu konuda beni bilgilendirirse çok sevinirim. Acaba sadece benim corollamda mı gaza basında içeri motor sesi geliyor yoksa bu corollada standart bir problem mi? Yani resmen gaza basınca sanki birşeyler bir yere sürtünür gibi sess geliyor. Motor yağı değişeli 5000 km oldu ama yeni değiştiğinde de aynıydı.