0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sayısal oynadım çıkarsa vallah billah sana bir jant yapıcam kardeşim takip et çanakkaleye çıktı diyorsa bilki bendedir bu anttan sonra
Güzel olmuş lakin bir şey dikkatimi çekti diskler küçük mü sanki orjinal ebatından?
Diskten ziyade lastikler orjinalinden büyük sanki ondan dolayı diskler küçük görünüyor abi
Maşallah çok tatlı olmuş aracınız spoiler olmazsa olmazdı ztn yeni taktırmışsınız galiba
Aynen öyle yeni taktığım için bantlıydı zaten direk çekip foruma yukledım sizlerin düşüncelerini almak için . Şimdilerde sonar stoplarını arıyorum bu e12 için olan ama hıçbiryerde bulamadım acaba bilgisi olan yada temın edebılcek olan arkadaslarımız var mıdır ?
Gayet güzel olmuş yaa tebrikler zaman ile balata tozu ile koyu kahve rengi veya siyaha dönebilir ama bu arada E12 lerin bijon aralığı da 4x100 mü ? Terra sol fark ediyor mu ?
o stoplardan bende arıyorum..bulursan haberim olsun .. bu spoyleri nerede taktırdın ? cebine ne yansıdı
4*100 bu arada beyaz hoş durmuş bende bidaki boyamada sarı yerine beyaz düşüne bilirim