0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha önce paylaşımı yapılmıştı ben yaptım ordan hatırlıyom
Benim arabanın üzerine biri şiir yazıyor bazen de resmen isim şehir oynuyorlar eğer bir bulayım varya bu yaylanın çocukları mı diyim artık her kimse çok acayipler. İsim şehir ne demek ya güler misin ağlar mısın
Öpte başına koy Bizim eski aracın ön kapuda anahtarla isimlerini yazmışlardı kocaman kocaman
Anahtar dedin de aklıma geldi... Ben bu aracımı daha yeni almışım Ankara'dan çıktım geliyorum Adana'ya doğru sonra Pozantı-Tekir yaylasına uğradım teyzemin yanına bırakmadı bir gece yattım... Bu arada teyzemin yan komşusunda benim aracın aynısı var 2.0 fsi highline füme herşey aynı... Bunlarında ufak çocukları var. Neyse bu bir kenar da kalsın sabah uyandım gidecem çıktım dışarı bir baktım bagaj kapağına sivri bir şeyle kocaman ADINI FERİHA KOYDUM yazmışlar... İlk önce aşırı sinirlendim (hani bide aracı alalı 1 gün olmamış daha ) sonra yine aynı laf gülen mi ağlan mı O çocukları yazma sebebim de acaba ; şuna bak, babamızın arabasının aynısını almış diye benim arabayı hedef alıp böyle bişe yaptıklarını düşünüyorum... Aracımın adını feriha koymuş bacaksızlar neyse pasta cilayla geçti ama saçma sapan yazı stilleri de beni buluyor
Çok koymuştur ben sinirden deli olurdum heralde )