0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
komple kaplatırsan olmaz diyorlar ama bilemem . garanti falan veriyorda sadece kaputu kaplatırsan boya farklı duruyor bir kaç zaman sonra mesela benim avensiste tavan kaplama vardı söktüm tavan daha parlak geliyor şu an gözüme piskolojikte olabilir nedense bana öyle geldi
Değerli arkadaşlar ben bu işi çok araştırdım bu kaplamanın hiç hayrı yok fakat uzunyolda taştı sinekti arabanın ön kısmını baya hırpalıyor bende çözümü deri maske yaptırmakla buldum uzun yolda maskeyi takıp gidiyorum taş sinek ve önden gelen hertürlü yıpratıcılardan arabayı koruyor yol bittikten sonrada çıkarıyorum ayrıca çok şık ve tarz duruyor her yerde soruyorla bu nedir diye her geçtiğimyerde dönüp bakıyorlarsüper birşey takması çıkarması çok kolay çamaşırmakinesinde yıkanıyor,hızlı kuruyor tek olumsuz yanı uzun süre takılı kalması önerilmiyor mesela 6 falan.dileyen arkadaşlar için detaylı bilgi ve net adresi verebilirim
abi bizim araç 2006 corolla daha bir kaç gün önce bagaj kapağının altında her iki tarafnda fabrikasyon koruma folyosu gördüm şöyle 1cm genişlik 3-4cmde uzunluk biraz kenarı pis gözüküyordu söktüm altındaki boya yepyeni duruyor ama o folyonun kalınlığı 0,5mm filandı birde fabrikasyon. yani şimdi biz dışarda yaptırsak acaba öyle kalırmı
http://www.eliftuning.com/ELiFTUNiNG-Toyota-Corolla-2000-2001-arasi-kaput-tampon-koruyucu-deri-maske_28913.html#0buyrun burda ya auris yada yarisin kaplamalı hali
Süper İlkecim sağol teşekkürler.
yemeklerin taze kalması için kullanılan şeffaf streçler var ya, onlardan kullandım ben böceklere ve kuş pisliklerine karşı birebir. yoldan gelip söktüğümde aracım resmen pırıl pırıldı
Daha neler sıcaktan yapışmıyor mu kaputa o streç ?
öyle günlerce kalmayacak üstünde, en fazla günde bir değiştiricen. araba taptaze kalıyor, ilk günkü gibi
Sercan Bey harbiden yapıyor musunuz bu kaplamayı yoksa şaka mı yapıyorsunuz?Aslında çok profosyonel duruyor:)