0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en yakın zamanda resmini çeker koyarım bu maskelerin en kalitelisi cobra marka olandır 2 gün önce uzunyoldan geldim 1300 km sonra maskeyi çıkardığımda arabanın önü tertemizdi oysaki cama önümü göremeyecek kadar sinek yapışmıştı ve önde seyreden çakıl kamyonundan düşen çakıllar hiç etkilememişti
Ön tarafı kaderine terk etmek istemiiyorum esasında Şükrü bey.
O zaman uzun yolda geri geri git sercanim Saka bir yana kaput ve tampondaki izlerin sayisi 54 u gectimi daha umursamiyorsun Orijinal boya her daimdaha dayanikli, sonradan yapilan boya cok kolay kalkiyor. Ona gore iyi bakin orijinal boyaniza
Denerim abi, geri geri çok hikayelerim var. Boyayı korumaya çok çalışıyorum çalıştıkça bişiler oluyor.Şu olayı tekrar gözden geçireceğim ve de profosyonellerle çalışacağım abi.
Sercan Bey harbiden yapıyor musunuz bu kaplamayı yoksa şaka mı yapıyorsunuz?Aslında çok profosyonel duruyor:)
hocam resim görünmüyor mu? aracı koyduğum yerin üstü kuş yuvası, çok fazla pisliyorlar. daha ileri koysam orda 7/24 sigara içen bir vatandaş var, araç kül ve sigara izmariti altında kayboluyor, daha ileri koysam çamaşır ve klima suyu damliyor üstüne, daha ileri koyarsam apartman görevlisinin camını kapatıyorum. ne dertli iş şu park değil mi? tek çözüm orası ve streç çekerek pırıl pırıl kalıyor aracım