Arkadaşlar dün internette dolaşırken bu siteye denk geldim belki ihtiyacınız olan lastiğe burdan ucuz ulaşabilirsiniz...Eğer reklama giriyorsa lütfen yöneticiler konuyu silsin....
http://www.otostart.com/lastik/
Fiyatları gerçekten güzel. Bir arada 100 TL indirim kampanyaları vardı.
Bendeki lastiklerin daha gideri olmasaydı düşünürdüm Michelin gerçekten uygunmuş
Michelinin H model 205 55 16 da 3 çeşit lastiği var. Üzerindeki lastikleri eskiteyim Primacy HP alacağım bende.
185 60 15 benim aracın üstündekiler, 195 65 15 sığar mı acaba? lastikleri değiştirmem gerekli benim. bridgestone yapsalardı birde keşke
185 60 15 benim aracın üstündekiler, 195 65 15 sığar mı acaba? lastikleri değiştirmem gerekli benim. bridgestone yapsalardı birde keşke 
eski arabamdan biliyorum sigmiyor
Lastikleriin son kullanım tarihi ne zamandır acaba. Almayı düşünen arkadaşlar onlara dikkat etmeli
Lastikleriin son kullanım tarihi ne zamandır acaba. Almayı düşünen arkadaşlar onlara dikkat etmeli
ben 2 ay önce bu siteden lastik aldım 100 lira indirimli. Tarihide 2012 marttı direk fabrikadan alıp yolluyorlar bi sıkıntı yok sağlam bi site
eski arabamdan biliyorum sigmiyor 
öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim Kadir abi

benim araçtaki lastiklerin öndekiler 2001 yapımı, arkadakilerin tarihine dair birşey bulamadım. gidiyor ama öylesine, sadece yuvarlanıyor. frende fena kızaklayabiliyor, yada virajda savuruyor. çok dikkatli kullanıyorum mecbur yenileri alana kadar
burdaki 195/65 15.. 60 15 den çok mu farklı acaba janta uyar mı
205 taban lastik 175 tl ama eve istersen kargo ücreti var, servisine yollarsa 8.5 tl ontaj ve balans ücreti alıyor
yani aynı fiyata geliyor, bu lastikler bayide 190 tl.
ben firmayla konuştum lastiklerin 2012 üretimi olduğunu söylüyorlar ama menşei hakkında bilgi veremiyorlar
Özellikle michelin de 1 numara fransa üretimidir
sonra malezya (Kauçuk bol olduğu için)
ve sora sırasıyla italya , almanya vs diye gider
ben fransız michelin takmıştım bi keresinde, daha arabaya otururken bile yaylanmasından konforu hissediyor insan
şimdi bayiye gidip fransa üretimi yeni tarihli michelin taktıacağım
internetle uğraşmak istemiyorum
Peki Kemal abi lastik konusunda tavsiyeniz nedir ölçü olarak. Benim araçta şu anda 185/65/r14 takılı ama orjinali siz daha iyi bilirsinizki 175/65/R14 hangisini taktırmak mantıklı ? Not: çok hızlı kullanmam en hızlı gittiğim 160 tır..oda çok nadir. Saygılar