0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim aracta direksiyonun hemen saginda 3-4 siyah renkli tus takimi var orada. usutnde kayan araba resmi var ona basinca gostergece sari renkli kayan araba ikonu cikiyor.
Mustafa Bey natastan niye memnun degilsiniz? Aksine ben gayet memnunum
Nataş.... forumda imzasını nataş tan uzak durun diye bile değiştirenler var, kesinlikle uzak durmak lazım, randevu saat kavramı yok, 2 bakımda da saatlerce araba yattı, bizde boş boş bekletildik muhattap bulamadan. hasar için gitti,arka tampon köşeden otomatik kapıya çarpmıştı, tampon ve çamurluğun ucu berbat boyanmıştı, pütür pütür boya attı zaten (toyota tarafından antalyada tekrar ücretsiz olarak yapıldı!) sensörü değiştirin, memnun değiliz bundan dedik, değiştirdik diye park sensörüne 200 tl fiyat aldılar, bir baktıp aynı sensör duruyor, hani değüiştirmiştiniz dediğimizde cvp tek marka sensör var aynı marka ile değiştirdik!!!!! tamirden çıkınca bagaj döşemesinin hiçbir vidası (şu plastik olanlar) takılmamıştı (yine antalya da ücretsiz yapıldı, daha doğrusu ücretleri toyota ödedi)... kayınpederimin bir avensis bakımı varki, 1.000 küsür tl.lik o tam evlere şenlik. NATAŞ işte rezil yer. 5 kişi memnun denmiş, 2006dan beri yazmayan, nataş çalışanı hariç kaç kişi memnun?. İlgisiz, ukala, insanı salak yerine koyan, salla pati rezil iş yapan bir yer benim deneyimlerime göre...
şiddetle imzana katılıyorum...babamın corollasını zamanında nataş a götürmüştüm...hani titiziz ya...kapıdaki çok ufak tefek çizgileri rötuşlatmak için....adam demesinmi bu kapının boyanması gerekiyo...dedim sen kafayımı yedin hiç tanımadığım adama...kendi araban olsa bu kapıyı boyarmısın dedim...doğru konuşun falan filan demeye başladı...müdürünü falan çağır dedim...sonrasını hatırlamıyorum zaten....hiç üşenmeyip kalkıp arabayı göztepeden sarıyere götürüyodum servise
Ben NATAŞ kadar ilgisiz alakasız ve kötü işçilik yapan bir servis görmedim. O yüzdende insanları uyarmak ve TOYOTA'ları ile rezil olmaları engellemek için imzama o uyarıyı etkiledim. İnşallah birkaç kişi kale alırda faydamız olur. Tekrar sölüyorum TOYOTASINI SEVEN NATAŞ'A GİTMESİN!!!
Nataş aracımı aldığım, ve 1 kez bakıma götürdüğüm ancak mümkün olduğu sürece kapısından bile girilmemesi gereken yerdir.Nasılsa en iyi yerde biz varız mantığıyla çalışıp hizmet vs gibi şeylerin varlığından habersiz servis.Dumankaya, Gökkuşağı ve kavacık arasında bir sıralama yapmak zor, hepsine gittim ama biri diğerinin önünde diyemem, genel olarak eşit sayılabilirler.
geçen sene 2008 aurisimi alırken ilk olarak nataşa gittim, satış sorumlusu sanırım adı da emreydi arkadaşımla beni oturduğu yerden ordaki arkadaşlarıyla beraber dondurma yiyerek karşıladı güç bela oldukça memnuniyetsiz bir suratla ayağa kalktı arabayı falan gösterdi ama hiç deneme sürüşü falan lafı bile geçmedi sonra doktor olduğumuzu söyledik ciddi alıcı olduğumuzu söyledik ama adam ilginç bir karakterdi siyah auris yoktu benim cep telefonumu ajandasına kaydetti 3 gün sonra arıyacam falan dedi aradan 10 gün geçti aramayınca toyotadan nefret ettim hiçbir zaman da aramadı, yine o taraftaki mutluhan hondaya gittim ama diğer dr arkadaşım toyota almam için ısrar etti, pendik dumankaya toyotaya gittim gerçekten süper ilgililer servis de gayet iyi sayılır, yani nataşta maruz kaldığım davranışla çok alakasız bir yer, ikisi de toyota ikisi de birbirine yakın sayılır ama demek ki çok farkediyor, dumankayadan çok memnunum..
Aracımı bu sabah satın almadan önce servis aradık anadolu yakasında. Pek bilmediğimiz için tesadüfen bir toyota servisi bulduk. Girdik ve derdimi anlattım. Danışmadaki görevliye "Efendim ben avensis marka ikinci el bir araç alacağım. Araç burada, bir bilgisayara soksak, bir de lifte kaldırıp sağına soluna baksak, ustanızda bir kontrol etse" dedim. Hiç yumuşak olmayan bir tavırla "Biz ikinci el araç kontrolü kesinlikle yapmıyoruz." dedi. O kadar emin bir cümle kurdu ki sanki and içmişler bu konuda iş yapmamaya. Israr ettim, birine yönlendirdi içeride. O kişide birebir aynı şeyi söyledi. Yahu dedim, beni bir müşteri olarak kabul edin, aracı kontrol ettirmek istiyorum dedim. Malesef aynı şekilde hiç yumuşak olmayan bir tavırla red cevabı aldım. Çıktığımda bu servisin Nataş olduğunu öğrendim.. Ah dedim, bunu dün akşam forumda bana söylemişlerdi Nataş'a gitmeyin diye. Ama artık çok geçti.Toyota daha ilk dakikadan gözümde puan kaybetti servis konusunda... Yazık...Altı üstü aracı kontrol edeceklerdi. Aynı şeyi Hondamı alırken yapmıştım. Aldım sahibiyle birlikte honda çiftkurtlara götürdüm. 60 TL ye aracın her yerini kontrol edip bir tomarda kağıt dökümü vermişlerdi elime. İşte reklam budur... Sağlık olsun.
Kadir senin arabanın direksiyonunu yanlış tarafa koymuşlar
Kadir abi reklam kokan hareketler bunlar....
satiyorum varmi alan