0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç kafadan veya arkadan kaydığında vsc bunu toparlayabilmek için elinden geleni yapar, fakat kayma şiddetine, zemin ve lastikler çok önemli rol oynuyor, esp illa ki de arabayı toplayıp yola geri sokacak diye birşey yok...
Avensis te EBD destekli ABS var.. Ayrıca VSC ve TCS var ..Tcs bir tuşla kapatılabilir.. Ama Vsc araç çalıştığında otomatik başlar sonra ihtiyaç anında devreye girer.. VSC yi karlı havada denedim çalıştı ama diğer markaları ve virajda ne olur onu bilmiyorum.. Şunu söyleyeyim Jetta ile aynı hızda viraja girdik.. yaklaşık 110 km ile jetta kaydı avensis kaymadı .. Avensisi kaydırmak da baya bir zor onu da söyleyeyim...
benim araçta VSC devreye girince ışığı yanıyor
hayırlı olsun, çok güzel bir seçim yapmışsınız. servis olarak anadolu yakasında nataş (servisinden hiç memnun değilim) hariç diğerlerine gidebilirsiniz. Benim tavsiyem zeytinburnu derindere. ilgi alaka memnuniyet on numara.
hayırlı olsun güzel tercih avensis babadır..
Nataş için dikkat edeceğim gitmemeye. Kendime avrupa yakasında özel bir servis keşfetmem lazım. Kendi parçamı kendim alıp ustaya kendim götürüyorum bişey olduğunda. Böyle bir alışkanlık var bende. Zeytinburnu derindereye denemek için gideceğim mutlaka.
Ben bostancıda oturuyorum ve şu ana kadar aracın bütün işlemlerini hep derindere'de yaptırdım. tabii artık çoğu çalışan tanıyor beni ufak tefek işlerde ücret dahi almıyorlar veya indirim yapıyorlar Özel servise hiç gitmedim fakat herkesin çok söz ettiği ve memnun olduğu Toyotronic servisi var güngören'de yerleri. Orayı açan kişi de önceden derindere'de çalışıyormuş ve sonra kendi yerini açmış , kendisi japonyada toyota araçları hakkında eğitimlere falan katılmış oldukça bilgili biri. Ben gitmedim ama duyduklarım bunlar.Sitesini de incelebilirsin... http://toyotronic.com/index.php
Hasan Bey hayirli olsun aracininz. Allah kaza bela vermesin. VSC surekli acik olur devre disi birakmak icin tusu vardir. Devre disiyken turuncu renkli kayan araba ikonu cikar gostergede
Mustafa Bey natastan niye memnun degilsiniz? Aksine ben gayet memnunum
Efendim aracı almış bulunyorum. Yalnız VSC iptal tuşu nerede acaba? Sadece TRC OFF tuşu var görebildiğim.