0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracımı en son yıkattığımda çatı kısmında zor çıkan sarımsı çok ufak lekeler gördüm.Oto yıkamada elemanlar boya koruma yapabileceklerini söylediler. Ama güvenemedim ve yakınlardaki Autowax'a gitmeyi düşünüyorum.5 Yıl garanti koşulları düşünüldüğünde aracımızı da iyi muhafaza edebilmek adına neler yapılabilir? Açık otopark, tozlu çevre ve güneş altında duran arabam için ne gibi koruma uygulamalarına başvurabilirim?
Komple Koruma sistemlerivar onları tercih ediniz. Aracınız hem korur hem de çok faydasınız görürsünüz.Komple korumadan kastım Jant, Motor, Boya, Döşeme bu kapsamların olduğu korumaları yaptırmanı çok iyi olacaktır.
Benim araçtada öyle kırmızı kan lekesı ve sarı lekeler var.Sanırım yol alırken araca çarpan böceklerin sineklerin pisliği. Lrem Cif al lekeleri onla sil rahatlıkla çıkartıyor .
servisle yeni çıkan bir ürün var 5 yıl garantili protect boya koruma servise danışabilirsiniz nasa tarafından geliştirilen bir sistem diye biliyorum ama siz genede bir danışın servise.http://www.altangrup.com.tr/index.php?haberler/21/Toyota Protect Ürünleri Kampanyası
bu dediğiniz korumayı toyota kendisi yapıyor. iç dış tavan koltuklar yıkama. pasta cila ve son teflon cila atıyorlarmıs 300tl
oğuzhan bey dikkate alamadığınıza sevindim ama gökhan kardeşime önemle duyuulur cif mevzusu
Toyota protect için 850 TL fiyat aldım. Ne düşünüyorsunuz?