0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Engin abi yapma lütfen Servisin saçma laflarına bağlı kalacak değiliz heralde bu yaza doğru ben touch & go alıp takıcam sanada öneririm hemde 388 dolar 750tl falan bu arada cihazda türkçe dil desteği mevcut hatta GPS navigasyon vs herşey var ve direksiyon kumandasınıda kullanabiliyorsun http://www.aliexpress.com/item/6-2-In-Dash-Car-DVD-Player-for-Toyota-Yaris-Vitz-Echo-Left-Driving-2011-2012/655415875.html
abi benim araç dizel ESP var ama bu ekrandan yok normal teyip var ben direk bunu alıcam hatta bunun androidli versiyonu var , araç içerisinde bir PC demek orjinalinden çok daha özellikli senin işine gelirsek kendin söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam , sistemin içi açılıp bişeyler montajlanması lazım , anten eklenmesi lazım yazılım eklenmesi lazım birsürü iş ve para
hmm.. e senin iş daha kolay desene gercekleştirdiginde bana da haber verirsen cok sevinirim. Görmek isterim sakıncası yoksa..
Tuch paneli olmayan modeller için ideal duruyor. Hybrid lerde tuch panel aynı zamanda yol bilgisayarı. Dizel yada benzinli modellerde tuch panelinde böyle bir kullanım yok mu?
Yeni bir Yarisci olarak az önce navigasyon için konuştum.1586 TL (kampanyalı olduğunu söylediler)
Tekin abi 1500 tl. 2000 tl den bahsediyorlar
Merhaba Cem,Cihaz + antel + yazılım mı ? yoksa sadece touch sistemi olanlara anten + yazılım mı ?
Touch sistemi olanlara anten ve yazılım.
Ve 1500. TL ) Arabanın ömrü boyunca 2 senede bir harici navigasyon alır eskisini çöpe atarım aynı hesaba gelir.. Hatta gelmez.. Toyota birde güncelleme bedelleri isteyecek fahiş fiyatlar ile..Tomtom aldım. Babalar gibi sınırsız güncelleme ile geziyorum..