0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok fazla aktif olmuyor ama Betül Yalım üyemizde var ve hiç sorunsuz çalışıyor.Betül hanım istanbulda yaşıyor
Mehmet bey,Betul hanım ile görüştüm. Kendisinde navigasyon yokmuş
Arabasında olması lazım ama yanılmış olabilirim.Araştırayım bakalım bende
Bir ay önce Babam'a yaris hybrid satınaldık. Navigasyon yok dediler. Bahane olarak da Kıbrıs'ın Kıbrıs Cumhuriyeti olarak tek parça görünmesi gibi bir bahane öne sürmüşlerdi. Opsiyonel olarak almak mümkün değil deniyordu.
Navigasyonlu alanlar var ama.. Ben de esp olsun istedim ve görüş paketli aldim. esp istedigim icin navigasyon alamıyor olmam cok sacma.. Donanım uygun ama yazılım yok.
Biraz fazla meşakatli bu iş.eğer almak isteyen olursa bir arkadaşım Toyotaya cihaz veren firmayla çalışıyor sorabilirim.
Avrupa'da 740 € + Tax. Değmez sanırım. Galaxy s3 alıp navigasyon olarak kullanmak gibi
Arkadaşlar,Benim takıldığım tek konu şu.. Ben esp istiyorum dedim. Görüş paketi almalısınız dediler. fiyat 3000 tl. Bende okey dedim. Görüşüde style de alabiliyorum dediler. Ben ona da okey dedim. Ama görüş paketi aldıgım icin navigasyon alamadım cunku görüş paketinin plus'ı yok. E vereyim parasını alayım diyorum e o da yok halbuki araci alırken sene sonuna doğru gelecek demişlerdi.. Bu resmen magdurluk.. Diger konu ise fiyatlar.. Navigasyon ekranına sahipken yazılım + gps modülünün yaklaşık 1500 tl civarında takılacak olması vahim bir durum.. Hic mantıklı degil. Soygunculuk.. Navigasyon cihazım varken hic o kadar paraları veremem ama makul bir fiyat olsa görsellik acısından almak isterdim.Sonuc olarak soyuluyoruz..
Engin bey merhabalar,Şu an renk sebebiyle bir yaris beklemekteyim. Ancak satış elemanı arkadaş 1000 tl farkla navigasyonda olabilir dedi. Açıkçası bende tama dedim çünkü eşimin ilk defa istanbulda araç kullanıcak bakalım bekliyorum. (daha pazarlık yapmadım fiyattan mutlaka düşeceklerdir.) Soyuluyoruz konusunu da gönülden katılıyorum.
Egemen bey,Oncelikle hayirli olsun.. İyi gunlerde kullanın.. Ben cok memnunum aractan. Navigasyon konusuna gelirsek esasında 1000 tl degmez ama ayrica bir cihaz alıp cama monte etmektense bir seferlik paraya kıyıp taktırmak daha mantıklı geliyor bana.. Ayrıca Türkiye şartlarında bir daha istesenizde Touch & go ya geçiş yapıyorsunuz. Bunuda göz ardı etmemek lazım.Bende garip bir şekilde esp magduru oldum. Esp tercih ettim diye Go'ya gecemiyorum.. Diger yandan acaba iyimi oldu diyorum. Teknoloji gelişiyor. İstedigim zaman navigasyon cihazımı satar daha gelişmiş bir cihaz alabilirim. Ayrica güncellemeler de ücretsiz. Bence iyi yapmışsınız... "Keşke" demekten iyidir.