Gönderen Konu: Her yerden banlanan adam... Chn 53 İsyanın doruğunda.. Chn53ün acıklı hikayesi.  (Okunma sayısı 2420 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Her yerden banlanan adam..
Chn 53 İsyanın doruğunda..
İzle, izlettir..
CHN52... Chn53ün acıklı hikayesi.
Hayattan banlanan masum gencin acıklı hikayesi..
Banlanan masum genç, gençliğini geri istiyor..

Video;
chn 52
(+18... 18 yaşından küçükler için olumsuz örnek teşkil edecek davranış içerebilir.)

Chn 53 için Ankaranın sanayi camiası tarafından başlatılan kampanyayada herkesi davet ediyoruz. Herkes bu güzel kardeşimizi nasıl tanıdığı hakkında 15 - 30 sn arasında bir video ekleyip destek olursa, biz inanıyoruz ki bir gencin geleceğe daha aydınlık bakmasını sağlayabiliriz.(Geleceğe aydınlık bakmak ne acaba?)

Not; Espri amaçlı açılan bir konudur. Videodaki kardeşimiz eski bir TcT üyesidir.  ;)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
adam her araca uygn filtre kit satan adam ya..

şaka bir yana, tctdeki ban artık kalkmalı bence de.. adam ehliyetsiz araba kullanıyor diye banlanmadı mı? alın cihanı artık geri
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi

şaka bir yana, tctdeki ban artık kalkmalı bence de.. adam ehliyetsiz araba kullanıyor diye banlanmadı mı? alın cihanı artık geri
Yok, aslında adminlere saygısızlıktan banlandı. Sonra özür de dilemişti ama hala vize çıkmadı sanırım.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
ya süper olmuş sonu cok güzel her araca uygun filtre kit satan adam :D :rofl:
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
arkadaş kim ?
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Turkei bende cihanın geri gelmesinden yanayım aslında... Ama bazılarının dediği gibi saygısızlık başka şey ana-bacı küfür başka şey bazı arkadaşlara saygısızlık olarak geliyo sanırım bu kendi de öyle yaptığı için ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi

Türkay,
Sitemizde, yaptığı şeyin argo litaratürde ne anlama geldiğini bilmeyenler var, Bu insanların işi gücü ortalığı karıştırmak mı diye merak ediyorum bazen. Ama yinede büyüklük yapıyoruz işte, Diğer insanların da huzuru bozulmasın diye. Yoksa bilirsiniz bana saygısızlık yapanın cezasını yarınlara bırakmam. Ya anında keserim, yada kendi haline bırakırım. Ama bilinsin ki; Kalabalıkta yapılan giderin, tenhadaki özürü kabul olmaz. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
Hahaha verecek cevap bulamayınca sayfalar dolusu küfür etmenin adı büyüklük olmuş :lol:  Ayrıca bakınız; o tenhada özür cümlesini 4-5 ay önce ben bazı miniklere söylemişim forumda duruyor ;)  E zaten insan en çok çekemediği insanı taklit edermiş  al sana iki tane belgeli örnek ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Türkay,
Sitemizde, yaptığı şeyin argo litaratürde ne anlama geldiğini bilmeyenler var, Bu insanların işi gücü ortalığı karıştırmak mı diye merak ediyorum bazen. Ama yinede büyüklük yapıyoruz işte, Diğer insanların da huzuru bozulmasın diye. Yoksa bilirsiniz bana saygısızlık yapanın cezasını yarınlara bırakmam. Ya anında keserim, yada kendi haline bırakırım. Ama bilinsin ki; Kalabalıkta yapılan giderin, tenhadaki özürü kabul olmaz. ;)

sen onu bunu bırakta benim ledlerin yarısı yine yanmıyo kime gider yapcam ben :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
çok iyi olmuş ya :)
süresiz mi banlandı ki cihan..?
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
sen onu bunu bırakta benim ledlerin yarısı yine yanmıyo kime gider yapcam ben :lol:
abla onu bırak da pazar günü yarım saat beypazarında bulundum ama telefonunu bulamadım
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
çok iyi olmuş ya :)
süresiz mi banlandı ki cihan..?
ben 4 ay banlandı sonradan kaldırdılar diye biliyorum banı
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
ben 4 ay banlandı sonradan kaldırdılar diye biliyorum banı

Sonra bi vukuatı daha olmuştu Cihanımın :lol: Özünde iyi çocukta sabıkası kabarık :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Benden daha önce düşünmüşsün demek ki özrünün kabul olmayacağını, nasıl olsa affetmeyecek diye bu kadar rahatsın demi?
Yahu kaç zamandır merak ediyordum, işi gücü yokmu bunun, her foruma girdiğimde gelip niye benim mesajlarıma cevap yazıyor diye.. Merak ediyorum gerçekten işsizmisin? Kaç defa kışkırtıcı içerikli mesaj yazdın, cevap vermedik. Hatta ''bu bişeyler yazdırıp, başına birşey gelirse Erdemden bilinsin'' diye mi uğraşıyor diye bile düşündüm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Ankaraya geldiğinde haber ver abla..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
He ya işssizim ufaklık ::)  Üstteki mesajım geçerli yine sana ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
abla onu bırak da pazar günü yarım saat beypazarında bulundum ama telefonunu bulamadım

onu bırakta ben pazar günü ankaradaydım :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
hoş değil

Herkesin gözü önünde daha birçok hoş olmayan şey oldu Türkaycım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Herkesin gözü önünde daha birçok hoş olmayan şey oldu Türkaycım...
abi onu ben bilmem, dahası beni hiç ilgilendirmez. beni ilgilendiren kısmı benim gördüğüm kısım, ikinizin atışması beni rahatsız etti, çocuk gibi laf yetiştiriyorsunuz. haa sözüm sana değil sadece ahmet, aynı şekilde erdem sana da söylüyorum.. hoş değil. açın mesajlaşmayı, küfür mü edeceksiniz, laf mı yetiştireceksiniz istediğinizi yapın