0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle o model bir e12'nin o km de olma ihtimali çok düşük geldi bana nedense...Ayrıca araçta bir sorun yoksa şehir içi 100kmde maximum 10litre minimum 7-8 litre yakar... ortalama 9litreyide çok görmeyin...
bizimkisi noluyor arda 4 te 1i de bizimkisi
Arda bey aracım E120 ve servıs ve muayene kayıtlarında 39500 dü ve ben bu 2.5 ayda 44000 km getırdım cok ıyı denk geldı kılometre orjınal oldugu gıbı grm boyada yok çekmekoy ALJ bıle şarıdı 40000 km bakıma gııtıgımde ... ama aracım 11lt gıbı bır tuketmımı var 100 km de boyle gıderse lpg taktırabılırım ama performas kaybı olurmu dıyede bır endısem var dogrusu...
Arabaya yazık be az çalıştırın yol yapsın E12 nizin servis kaydı varsa bir şey diyemem ayrıca ben 1.6 sı için yazmıştım 9 litreyi siz 1.4 için demişsiniz 1.4'ün daha düşük olması lazım ya kullanım karakteriniz agresif (nasıl bir cümle oldu) yada araçta bir sorun var.Tüp takarsanız performansını etkiler merak etmeyin ama ralli yapmadığınız için çokta sar aslında agresıf degılde hatta cok ta sakın kullanıyorum genel manada demekkı bır servıs yolu gozuktu bıze cok teskr ederım ılgınıze....
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 06, 2012, 10:58:29Arabaya yazık be az çalıştırın yol yapsın E12 nizin servis kaydı varsa bir şey diyemem ayrıca ben 1.6 sı için yazmıştım 9 litreyi siz 1.4 için demişsiniz 1.4'ün daha düşük olması lazım ya kullanım karakteriniz agresif (nasıl bir cümle oldu) yada araçta bir sorun var.Tüp takarsanız performansını etkiler merak etmeyin ama ralli yapmadığınız için çokta sar aslında agresıf degılde hatta cok ta sakın kullanıyorum genel manada demekkı bır servıs yolu gozuktu bıze cok teskr ederım ılgınıze....Yıllarca çok kişinin yanında bizzat çoğunlukla kendi aracımızla toyota servislerine girip çıkmaktan bıktık varsa bildiğiniz özel servis örneğin ankarada 4nal gibi daha iyi olacaktır.