0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hertz rent a car var, bildiğim kadarıyla en eskilerden biri...oonlar bu işi baya bir ciddiyetle yapıyorlar...aracı siz kullandığınız sürece isterseniz perte çıkarın...bir de eresinler var, axa sigorta ile çalıştıkları için birkaç kez bana kiralık araç tahsisinde bulunmuşlardı, fakat gereksiz abartı bir fiyat politikası vardır, en son benzinli albeaların günlüğüne 70 diyordu...
benim arkadaşlar auris kiraladı kiralamaz olaydık arkadaşım arabayı azcık sürttü arkadaş hiçbirşye yok arabada diyebilirim pasta cila yaptırdık geçti biraz daha arabayı teslim etmeye gittik söyledik böyle böyle diye adama kaskoyu delmem dedi boyatıcam dedi biz yaptıralım dedik olmaz ben kendim yaptırıcam dedi 150 lira boya parası 50 lira işçilik 1 gün arabanın yatma parası birde arabayı size verdiğimi<de iki diş benzin vardı 1 diş kalmış 30 lira benzin parası bize verdiler 5 metre gittik ışık hemen söndü 330 tl para aldı arkadaşlarımdan ondan sonra araba kiralama yerlerinden uzak duruyorum ufak bir sürtmede mahvediyorlar adamı
korsan onlar. bilirim onlari
abi korsan felan değiller adamların ofisi belli yeri yurdu belli sözleşme imzalıyosun ama en ufak birşeyde zımbalıyorlar eğer araba kiralanacaksa büyük firmadan kiralanmalı
simdiye kadar hep havalanindan kiraladim genelde avisten kiraliyorum. avis benim karta cogu zaman guzel kampanya yapiyor bide extra mil kazandiriyor. Bir iki gunluk olsa yine ordan kiralarim ama bu sefer 15 gunluk istiyorum onun icin biraz hesapli olsun istiyorum.
aman aman, merdivenaltı rent a car'dan uzak duracaksın kardeşim...o yapılan sözleşme de aracın size belli bir tarih için teslim edildiğine dairdir, kiralama sözleşmesi değildir büyük ihtimalle.ha şimdi gitsen baksan ne yaptırmıştır o aracı, ne de bir gün yatmıştır, sırf para koparmak için yapıyorlar...
abi ave hizmetinde biliyosun..İzmir deyim ama biliyosun değilmi?
kadir bey muhtemelen uçakla geleceksiniz ve geldiğini uçak şirketinini anlaşmalı olduğu bir firma vardır birde onlara bakın ,ben allah izin verirse trabzona gideceğim önümüzdeki günlerde pegasusun anlaşmalı olduğu bir şirketten kiraladım diğerlerine göre daha ucuza geliyor üstelik:)
bence bu işe hiç girmeyin derim çünkü emanet arabanın canı g..... oluyor.
Dearcim emanet almamak icin kiraliyoruz zaten Yoksa cok sukur arabasini alabilecegimiz cok arkadasimiz var. Sanirim yine hiluxa talim edecez gibi Evde toyota hilux var gelince onu kullaniyorum ama saga sola giderken cok rahat olmuyor onun araba kiraliyalim dedim