AURİS comft. extra plus dizel 2012 aracımda cep tel. aktifleştirdim. Bluetooth ile gelen aramalarda sadece numara gözüküyor. herkesin numarasını bilmediğim için tanımak zorlaşıyor...Acaba rehberdeki kayıtlı isimlerin ekranda gözükmesini nasıl ayarlayabilirim ?
Ali bey biraz daha açıklamada bulunursanız araç modelinizi söylerseniz daha çok yardımcı olacağımızı düşünüyorum...
ALi bey, listenizdeki herkesin ismini yazma imkanı yok fakat, sisteme kayıt ederseniz o zaman çıkabiliyor. yanlış hatırlamıyorsam 10 tane kişi kayıt etme hafızasına sahip. Nasıl olduğunu burdan anlatmamın imkanı yok anlatsamda anlatamam ya da anlamazsınız

Serviste yardımcı olurlar bu konuda.
ALi bey, listenizdeki herkesin ismini yazma imkanı yok fakat, sisteme kayıt ederseniz o zaman çıkabiliyor. yanlış hatırlamıyorsam 10 tane kişi kayıt etme hafızasına sahip. Nasıl olduğunu burdan anlatmamın imkanı yok anlatsamda anlatamam ya da anlamazsınız
Serviste yardımcı olurlar bu konuda.
Sercaninda dediği gibi belirli bir sayıda rehbere kayıt yapıyorsunuz. Aracınızın kitapçığında nasıl yapılacağını gösteriyor.
teşekkürler arkadaşlar. Kitapçığı bi karıştırayım.
numaraları simden telefona kopyaladığınız zaman çıkması lazım. benimde çıkmıyordu sonradan farkettim telefon hafızasındaki rehberi gösteriyor.