Gönderen Konu: 2005 civic makyajlı kasa otomatik,sunroof V-TEC ES nasıl arabadır ?  (Okunma sayısı 1947 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Aracımı satma durumum var artık 20-25 ten fazlada arabaya bağlamak istemiyorum açıkçası.
Bir tanıdığım tavsiye etti bagajıda yeter,motoruda yeter fiyakasıda yeter dedi.
Bilgi sahibi olan arkadaşlar ne der ?
Yada maks 25 000 e otomatik aile arabası tavsiyeniz varmıdır ?
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
ha birde unutmadan 32 000 e alabileceğim temiz rav4 makyajlı kasa var ? 2.0 otomatik bunun hakkında da fikir alablirim ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
rav4'ü bilmem de, o civiclere biz de bakmıştık zamanında, oldukça güzel arabadır, hele beyazını alırsanız süper karizmatik duruyor.
lakin biz uzun uğraşlarımıza rağmen temizini bulamamıştık, üstelik fiyatları da gereksiz yere pahalı söylüyor millet, 30'larda fiyat söyleyenler var o arabalar için.
şayet 25000'e dediğiniz gibi bulursanız gayet alınabilir bence...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
rav4'ü bilmem de, o civiclere biz de bakmıştık zamanında, oldukça güzel arabadır, hele beyazını alırsanız süper karizmatik duruyor.
lakin biz uzun uğraşlarımıza rağmen temizini bulamamıştık, üstelik fiyatları da gereksiz yere pahalı söylüyor millet, 30'larda fiyat söyleyenler var o arabalar için.
şayet 25000'e dediğiniz gibi bulursanız gayet alınabilir bence...

30 etmez zaten abi eşyanın tabiyatına aykırı.25 deriz temiz olur 27 olur oda uyar.Lakin aracın v-tec olması zaten 1-0 önde başlıyor çok övüyorlar ama dur bakalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-aracim-bayan-aracidir-orjinel-96-bindedir-modelinin-en-fuulu-dur-98247687/detay
misalen ?
bu makyajsız, 2005 altı makyajsız kasalar nisbeten ucuz oluyor, ama makyajlı kadar da sevilmiyor...
öte yandan galerici milletine hiç belli olmaz, tanıdık bildik değilse mümkün olduğunca uzak durun...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corollamı özledim
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '11
  • 10 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
imkanın varsa test sürüşü yap malzeme kalitesi toyotaya göre çok düşük otomatik vites olmasına rağmen 8.5 - 9 litre lpg yakıyor. kapota ince ses alıyor. yol sesi cam lar çok büyük gereksiz güneş alıyor yolda güneşlenerek gidiyorsun. iç dizayn sade çok geniş gibi duruyor. koltuklar yere oturma hissi verebilir. performans yeterli. başka sorun olursa yazarım. arkadaşımın var 2005 ot.civic
Chevrolet Cruze 40,000 km 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
imkanın varsa test sürüşü yap malzeme kalitesi toyotaya göre çok düşük otomatik vites olmasına rağmen 8.5 - 9 litre lpg yakıyor. kapota ince ses alıyor. yol sesi cam lar çok büyük gereksiz güneş alıyor yolda güneşlenerek gidiyorsun. iç dizayn sade çok geniş gibi duruyor. koltuklar yere oturma hissi verebilir. performans yeterli. başka sorun olursa yazarım. arkadaşımın var 2005 ot.civic

abi genişlik işime gelir boyum uzun.bagaj nasıldır auristen sonra ?
alıp uzun süre binmek istiyorum konfor güvenlik bakımları ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corollamı özledim
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '11
  • 10 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
bagaj girişi küçük ve derin, eğer tüp simit olursa bayağı iyi en iyi yönü aldığın paraya veya daha fazlasına satabileceğin bir araba, kapıları ilk kapattığında teneke hissi verebilir moralin bozulmasın. sonradan alışırsın süspansiyon yol tutuşu bayağı iyidir.sağlam araba seni üzmez.
bizim arkadaş çok hızlı kullanıyor yolda giderken çukurlara girince zıplıyo felan bu araba kesinlikle durmaz diyorum ama duruyo bir şekilde.
konfor yeterli bence ama aurisi tutacağını sanmıyorum corollaya yaklaşamaz benim gözümde. aurise binmedim onuda sen hesab et
Chevrolet Cruze 40,000 km 2011