0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hatice'ye değil, Netice'ye bakınız
Haticeye değil, Necatiye bakınız diye okudum bir an
Herkese merhaba ; Araniza yeni katildim, oldukça güzel ve faydali konularin olduğu bu forumu yeni farkettiğim için açikçasi üzgunum. 2005 yilindan beri Toyota Verso Comfort kullanmaktaydim. Gecen ay aracimi satip 2012 Verso premium ile degistirdim. Acikcasi eski aracimla ilgili hic bir sorunum olmadi sadece her 10.000 km de bakimlarini yaptirdim o kadar. Bu sorunsuzluk ve kullanim kolayligi nedeniyle hic baska markalara bile bakmadan tekrar Verso aldim. Arkadaslarimdan elestirenler cok oldu tekrar ayni araci almamdan dolayi (benzer fiyatlara tiguan vb. Alabilirsin diye) Acikcasi aracimdan memnun olmakla birlikte benimde kafamda soru isareti oldu. Siz olsaydiniz tekrar verso alirmiydiniz, bu konudaki fikirleriniz nelerdir? Diger araclar hakkinda cok fikrim yok , benzer diger araclari da arastirsaydim iyi olur muydu sizce?Tesekkurler...
Muhtemelen cok degerli bir arkadasimizdir ama 40 yillik Netice'yi degistiremem.
ben 2008 dizel aurısımı satıp 99 model bmw 3.20 i aldım millet tefe koydu benı bu benzın fıyatlarında benzınlı arabyamı bınılır yok 2008 den 99 modelemi binilir takmıyorum bile çuku benım içime sındı sizinde içinize sindiyse sorun yol unutmayı arabayı siz kullanıcaksınız onlar değil
Riske girmeye ne gerek var denenmişi ve onaylanmışı var ise kafanızda aynen devam sizi sizden iyi bilen olabilirmi. Bende de verso var 2011 comfort extra ve çok memnunum 14 ay oldu alalı ve harika yenmiden alacak olsam ki aracım 2011 olduğu halde ki geçti verso alırım daha dolusunu mesela param olsa bende permium alırdım. Extra ne özellikler var premiumda sizce değer mi açılır cam tavan varmı mesela...
Verso söz konusu olunca Sarper dönmüş sahalara..