0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana pahalı gibi geldi, bostancı sanayide full paket (iç-dış detaylı temizlik, motor koruma, boya koruma) 150 TL.Bu da ilanı... http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-arac-temizlik-hizmetleri-full-paket-150-tl-oto-kuafor-pasta-cila-boya-koruma-alpin-oto-96429543/detay/burada yaptırmayı düşünüyorum ama acaba iyi yapar mı diye şüphe ediyorum.
Boya koruma yaptırmak istiyorsanız kullanılan malzeme çok önemlidir. Meguiars malzeme ve iyi işçiliği olan bir yer tercih etmenizi öneririm.
Kullanılan malzemenin yanında işin ehli ustalar tarafından yapılması çok çok çok önemli... Vakti zamanında Siyah Corolla aracıma bulunduğum şehirde marka (Sonax, Meguiars, Ziebart v.s) bayileri olmadığından tavsiye üzerine bir yıkamacıya boya koruma yaptırmıştım... Uyguladıkları malzeme Würth olduğundan ikna olmuştum...Fakat bin pişman oldum... Aracı resmen batırdılar, Bir çok yerde harelenmeler oluştu... Ancak ve ancak Antalya Aspendos Sonaxla yaptığım görüşmeler sonucunda sorunları gideceklerine dair güvence aldım ve Garanti MTV kampanyası dahilinde 195TL ye yaptırdım...Çok şükür çok iyi iş çıkardılar... Aracım 3 sene önce bayiden aldığımdaki gibi oldu Maşallah...Pırıl pırıl oldu... Ayna gibi saçımı bile taradım... Kılcal çizikler ve harelenmeler tamamen gitti... Bir iki taş izine de rutuşla müdahale işlem tamam... Uzun lafın kısası uygulama yapacağınız yer marka dahi olsa iyi araştırın işin ehli olsun, güvence alın...Saygılarımla...