Gönderen Konu: pasta cila ve boya koruma  (Okunma sayısı 4489 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110524
  • Model Yılı: '06
  • 136 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
pasta cila ve boya koruma
« : Ağustos 30, 2012, 13:49:01 »
arkadaşlar bugün sanayiden pasta cila ve boya koruma fiyatı aldım pasta: 150 tl, boya koruma: 100 tl toplamda 250 tl sizce fiyatı nasıl?

Toyota Club Türkiye

pasta cila ve boya koruma
« : Ağustos 30, 2012, 13:49:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: pasta cila ve boya koruma
« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2012, 16:46:57 »
bana pahalı gibi geldi, bostancı sanayide full paket (iç-dış detaylı temizlik, motor koruma, boya koruma) 150 TL.

Bu da ilanı... http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-arac-temizlik-hizmetleri-full-paket-150-tl-oto-kuafor-pasta-cila-boya-koruma-alpin-oto-96429543/detay/

burada yaptırmayı düşünüyorum ama acaba iyi yapar mı diye şüphe ediyorum.
2004 Toyota Avensis 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2012, 18:04:50 »
Boya koruma yaptırmak istiyorsanız kullanılan malzeme çok önemlidir.  Meguiars malzeme ve iyi işçiliği olan bir yer tercih etmenizi öneririm.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Ağustos 30, 2012, 18:59:14 »
Kullanılan malzemenin yanında işin ehli ustalar tarafından yapılması çok çok çok önemli... !!!

Vakti zamanında Siyah Corolla aracıma bulunduğum şehirde marka (Sonax, Meguiars, Ziebart v.s) bayileri olmadığından tavsiye üzerine bir yıkamacıya boya koruma yaptırmıştım... Uyguladıkları malzeme Würth olduğundan ikna olmuştum...
Fakat bin pişman oldum... Aracı resmen batırdılar, Bir çok yerde harelenmeler oluştu... :argh:

Ancak ve ancak Antalya Aspendos Sonaxla yaptığım görüşmeler sonucunda sorunları gideceklerine dair güvence aldım ve Garanti MTV kampanyası dahilinde 195TL ye yaptırdım...

Çok şükür çok iyi iş çıkardılar...
Aracım 3 sene önce bayiden aldığımdaki gibi oldu Maşallah...
Pırıl pırıl oldu... Ayna gibi saçımı bile taradım... :D
Kılcal çizikler ve harelenmeler tamamen gitti... Bir iki taş izine de rutuşla müdahale işlem tamam...  :alkis:

Uzun lafın kısası uygulama yapacağınız yer marka dahi olsa iyi araştırın işin ehli olsun, güvence alın...

Saygılarımla...

Sus artık yeter!
Sır perdelerini pek o kadar yırtma.
Çünkü bize, kırıkları sarıp onarmak, sırları örtmek yaraşır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2012, 19:23:46 »
arkadaşlar referansı olan yer varsa onları tercih edin iyice araştırın derim ben yaptırdım aracın içi krem dışı siyah koruma cila hepsini yaptılar beş para etmez verdiğimiz paraya yazık oldu 150 tl boşuna gitti sürdükleri içindeki cilalar falan elimize yapışıyor hep. pişman oldm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • 136 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ağustos 30, 2012, 21:55:35 »
bana pahalı gibi geldi, bostancı sanayide full paket (iç-dış detaylı temizlik, motor koruma, boya koruma) 150 TL.

Bu da ilanı... http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-arac-temizlik-hizmetleri-full-paket-150-tl-oto-kuafor-pasta-cila-boya-koruma-alpin-oto-96429543/detay/

burada yaptırmayı düşünüyorum ama acaba iyi yapar mı diye şüphe ediyorum.
150 tl çok iyi bir fiyat mış ayrıntılı bilgi almak lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • 136 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 30, 2012, 21:56:58 »
Boya koruma yaptırmak istiyorsanız kullanılan malzeme çok önemlidir.  Meguiars malzeme ve iyi işçiliği olan bir yer tercih etmenizi öneririm.
serkan ben adamları hiç tanımıyorum benim arkadaşa sordurdum 250 tl fiyat verdiler, birde ümraniye sanayide adamlar ne kadar kaliteli ürün kullanır onuda Allah bilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • 136 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ağustos 30, 2012, 21:58:21 »
Kullanılan malzemenin yanında işin ehli ustalar tarafından yapılması çok çok çok önemli... !!!

Vakti zamanında Siyah Corolla aracıma bulunduğum şehirde marka (Sonax, Meguiars, Ziebart v.s) bayileri olmadığından tavsiye üzerine bir yıkamacıya boya koruma yaptırmıştım... Uyguladıkları malzeme Würth olduğundan ikna olmuştum...
Fakat bin pişman oldum... Aracı resmen batırdılar, Bir çok yerde harelenmeler oluştu... :argh:

Ancak ve ancak Antalya Aspendos Sonaxla yaptığım görüşmeler sonucunda sorunları gideceklerine dair güvence aldım ve Garanti MTV kampanyası dahilinde 195TL ye yaptırdım...

Çok şükür çok iyi iş çıkardılar...
Aracım 3 sene önce bayiden aldığımdaki gibi oldu Maşallah...
Pırıl pırıl oldu... Ayna gibi saçımı bile taradım... :D
Kılcal çizikler ve harelenmeler tamamen gitti... Bir iki taş izine de rutuşla müdahale işlem tamam...  :alkis:

Uzun lafın kısası uygulama yapacağınız yer marka dahi olsa iyi araştırın işin ehli olsun, güvence alın...

Saygılarımla...

bana en yakın zadex diye bir yer var birde oraya sorucam onlar nasıl bir fiyat verecekler bakalım