0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu konu ile ilgili çok paylaşım varayrıca bu tasarımın aynısının türkiyede olacağı ne malum?
Mehmete Katılıyorum aracı canlı görmeden olmaz. Yariste ilk bana güzel gelmişti ama canlısı hayal kırıklığı
Mehmet bilindiği üzere, şuan güncel kasa Auris Türkiye'de üretiliyor. Sence Türkiye için ayrı bir Auris mi üretecekler ? Yoksa şuanki kasa üretilmeye devam mı edecek? Sağlam bir kaynaktan bu sorulara yanıt aldıysan bizimle de paylaşmanı isterim.
Ergün Abi şu andakiler ve yeni kasalar burda üretiliyor/üretilecektürkiye farkına gelince güncel aurislerde elegant (benzinli) ve comfort plus(dizel) dışında esp/vsc/vsa/dstc yani elektronik denge kontrol programı yok ancak gelişmiş avrupa ülkelerinin hepsinde esp standartmesela şu videoda vsc off diyor (hızlanırken asr devreye girip hızı kesmesin diye)onun için beklemek şart diye düşünüyorum...
aşık oldum resmen ben bu arabaya mükemmel tasarım bir de 1.6 dizel motoru buna koysalar diyecek başka birşey bulamam ama motorun bu kasaya yetişeceğini sanmıyorum
tabikide ergün abiayrıca araban çok güzel 132'lik bayılırım