0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaş sıfır dizel auris almak istiyorum, şuan fiyatta iyi Ancak Eylül ayında sayılırız artık alacağım araç 2012 model olacak şurada 2-3 ay sonra 2013 nedersiniz birde Auris kasa değiştirecek 2013 de Türkiye de son çeyrekte satışa sunulacak gibi gözüküyor bana bir fikir verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Fatih merhaba,Bence acele etme ...
Evet içimden Bir his 2013 başına kadar bekle diyor senin mantıkla fiyat daha düşermi diye Ben şuan ki kasayı seviyorum açıkcası yeniside muamma
1.33 öneririm iyi pazarlık ve kasa değişecek ajitasyonu ile 35.000-35.500 e kadar düşebileceklerini tahmin ediyorum ki öyle bir arabaya şahane fiyat.. ben istanbulda şehir içi ve çevreyolu karışık 6.7 lt civarı yakıyorum en az 10.000 tl fark ödeyerek dizel almaya bence kesinlikle değmez.. ayrıca o motor kasayı layıkıyla taşıyor yalnızca doğru viteste kullanmayı bilmeli..
iyiymiş şuan da 4000 tl lik bir indirim var zaten auriste bilmiyorum bekleyeceğim heralde aldığım izlenim o en azından 2013 ün hemen başında oluabilir.
Şİmdiki auris kasaları türk üretimi dokununca ön konsolda sesler geliyor bana kalırsa 2013 avrupa üretim menşeili üretimi bekle kasa farkı 3-4 sene kalıyor zaten almışken yeni kasa olsun yada şu şartlarda temiz kullanılmış eski kasa corolla hb i tavsiye ederim 25-28 arası fiyatı daha sonra satıp yeni kasayı alırsın aracın yoksa tabi