Gönderen Konu: Bu günlerde sıfır Auris alınırmı sizce.  (Okunma sayısı 5130 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Bu günlerde sıfır Auris alınırmı sizce.
« : Ağustos 28, 2012, 21:15:23 »
Arkadaş sıfır dizel auris almak istiyorum, şuan fiyatta iyi Ancak Eylül ayında sayılırız artık alacağım araç 2012 model olacak şurada 2-3 ay sonra 2013 nedersiniz birde Auris kasa değiştirecek 2013 de Türkiye de son çeyrekte satışa sunulacak gibi gözüküyor bana bir fikir verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Bu günlerde sıfır Auris alınırmı sizce.
« : Ağustos 28, 2012, 21:15:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu günlerde sıfır Auris alınırmı sizce.
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2012, 21:18:21 »
Arkadaş sıfır dizel auris almak istiyorum, şuan fiyatta iyi Ancak Eylül ayında sayılırız artık alacağım araç 2012 model olacak şurada 2-3 ay sonra 2013 nedersiniz birde Auris kasa değiştirecek 2013 de Türkiye de son çeyrekte satışa sunulacak gibi gözüküyor bana bir fikir verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Fatih merhaba,

Yeni Auris alınır bence ama Türkiye'ye ne zaman gelecek?Fiyatları nasıl olacak? Bilinmiyor şuan bu konuda yorum yapmak çok zor...
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2012, 21:22:33 »
: ) Merhaba evet çok güzel ama son çeyreği kim bekler birde fiyatı yüksek olcak diye tahmin ediyorum 60 000 civarında olur dizeli şimdi 48 000 tl
acaba istanbul oto fuarını bekleyip canlı canlı görmekmi lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2012, 21:34:51 »
Fatih merhaba,

Bence acele etme ...

+1 eğer tam yeni kasası gelince ellerinde bu kasa kalmış olursa en az 7.000 tl indirim...
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 28, 2012, 21:43:38 »
Evet içimden Bir his 2013 başına kadar bekle diyor senin mantıkla fiyat daha düşermi diye Ben şuan ki kasayı seviyorum açıkcası yeniside muamma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2012, 21:46:25 »
mesela bizim eski araba nissan note 'ydi
kasa değişimi sırasında 37.000 tl lik arabayı 30.000 tl ye aldık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 28, 2012, 21:51:50 »
iyiymiş şuan da 4000 tl lik bir indirim var zaten auriste bilmiyorum bekleyeceğim heralde aldığım izlenim o en azından 2013 ün hemen başında oluabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 5 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 28, 2012, 21:52:12 »
Evet içimden Bir his 2013 başına kadar bekle diyor senin mantıkla fiyat daha düşermi diye Ben şuan ki kasayı seviyorum açıkcası yeniside muamma

1.33 öneririm iyi pazarlık ve kasa değişecek ajitasyonu ile 35.000-35.500 e kadar düşebileceklerini tahmin ediyorum ki öyle bir arabaya şahane fiyat.. ben istanbulda şehir içi ve çevreyolu karışık 6.7 lt civarı yakıyorum en az 10.000 tl fark ödeyerek dizel almaya bence kesinlikle değmez.. ayrıca o motor kasayı layıkıyla taşıyor yalnızca doğru viteste kullanmayı bilmeli..
2012 Auris 1.33 Comfort Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 28, 2012, 22:02:05 »
1.33 öneririm iyi pazarlık ve kasa değişecek ajitasyonu ile 35.000-35.500 e kadar düşebileceklerini tahmin ediyorum ki öyle bir arabaya şahane fiyat.. ben istanbulda şehir içi ve çevreyolu karışık 6.7 lt civarı yakıyorum en az 10.000 tl fark ödeyerek dizel almaya bence kesinlikle değmez.. ayrıca o motor kasayı layıkıyla taşıyor yalnızca doğru viteste kullanmayı bilmeli..

ne güzel açıklamıssın be hasan abi ...  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 28, 2012, 22:07:54 »
1.33 motor seceneğini kullanmadım bilemiyorum araç ne kadar az da yaksa benzinin maşallahı var yakında 5 tl olacak litresi o yüzden benzinli sıcak gelmiyor şuan kullandığım araçta benzinli bide dizel deneyeceğim ve otomatik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 28, 2012, 22:11:02 »
bence alın, yeni kasa çıktığı zaman oldukça fiyat farkı olucaktır...
birde artık eskisi gibi büyük indirimler de istisnalarla kısıtlı maalesef...
çoğu araç  daha bayiye gelmeden satılmış oluyor...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 28, 2012, 22:21:22 »
Şuan ki fikrim 2013 Başında almak Arkadaş lar öyle görünüyor en azında araç 2013 model olur şimdi alırsam 3 ay sonra 2012 model fiyat ta uygun olur heralde yine yeni kasadan dolayı teşekkürler arkadaşlar vermiş olduğunuz fikirler için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 28, 2012, 22:22:15 »
iyiymiş şuan da 4000 tl lik bir indirim var zaten auriste bilmiyorum bekleyeceğim heralde aldığım izlenim o en azından 2013 ün hemen başında oluabilir.

Fatih merhaba ,

Zamanlamayı çok iyi yapman lazım bence.Ola ki yeni kasa gelirde şuanki kasayı almayı düşünürsen işte o zaman acele et . Bayiler eminim yeni kasa için stok açmış olacaklar, yani şuanki kasa Aurisleri eritmiş olacaklar bakakalma sonra :D  Ne erken ,ne geç o zamanlama çok önemli karlı alışveriş için.Araba almak birazda nasip işi , herşeyden önce hayırlısını dileyelim adına ki şu ,bu çok önemli değil.
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • "Dünyayı güzellik kurtaracak"
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 28, 2012, 22:27:43 »
Şİmdiki auris kasaları türk üretimi dokununca ön konsolda sesler geliyor bana kalırsa 2013 avrupa üretim menşeili üretimi bekle kasa farkı 3-4 sene kalıyor zaten almışken yeni kasa olsun yada şu şartlarda temiz kullanılmış eski kasa corolla hb i tavsiye ederim 25-28 arası fiyatı daha sonra satıp yeni kasayı alırsın aracın yoksa tabi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 28, 2012, 22:39:35 »
Nazım bey Aracım var 2005 Model Avensis İngiltere üretimi ama onun ön konsoldan da ses geliyor  ama avrupa üretimi aracın kalite farkı oluyor kesinlikle
Birde Ergun beyin dediği gibi zamanlama çok önemli olacak bu işte katılıyorum nasip kısmet hayırlısı olsun artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 28, 2012, 22:49:35 »
Şİmdiki auris kasaları türk üretimi dokununca ön konsolda sesler geliyor bana kalırsa 2013 avrupa üretim menşeili üretimi bekle kasa farkı 3-4 sene kalıyor zaten almışken yeni kasa olsun yada şu şartlarda temiz kullanılmış eski kasa corolla hb i tavsiye ederim 25-28 arası fiyatı daha sonra satıp yeni kasayı alırsın aracın yoksa tabi

Nazım merhaba,

Söylediklerine kısmen katılıyorum,nedenine gelince, Türk üretimi olduğu doğru ama ne parçalarını,nede kullanılan malzemeyi Türkler üretiyor camlar hariç made in Japan :) Üretimden kastın sanırım aracın montajının Türkiye' de yapılıyor olması. Ayrıca 1 yıldır Auris kullanıyorum bir kere sağından solundan ses geldiğini duymadım buda şans olsa gerek , evet ses gelenler var bu gerçek oda ''bence'' iç mekandaki malzeminin geri dönüşümlü olmasından kaynaklı, malzemenin zayıf oluşu ve bunun dikkate alınmadan yapılan montajının yapılması.Bunun haricinde ciddi bir kronik arızasını paylaşabilir misiniz ? Ayrıca hangi marka C sınıfı araç seri halinde sorunsuz oluyor ki ? Renault ? Opel? Vw? Citroen? Vs...
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 28, 2012, 22:59:14 »
Bence aciliyeti yoksa beklemek mantıklı. artık günümüzde markalar sürekli tip değişikliğine gidiyor ve bir sene önce alınan araç eski model araç oluyor. yenisimi eskisimi oluyor. ikinci eldede yenisimi eskisimi olunca senin gül gibi bir yaşındaki araban eski tip oluyor ne yazıkki.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 279 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 29, 2012, 08:03:27 »
yeni çıkacak olan aurisinde 1-2 yıl sonra makyajlısını yapacaklar o zaman bu yeni çıkan yeni aurisi beğenmeyebilirsiniz. şahsen şuanki güncel corolla ilk çıktığında hiç beğenmemiştim ama makyajlanınca biraz adama döndü albenisi arttı :) bence şuan ki en son makyajlı kasayı almak daha mantıklı :)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #18 : Eylül 05, 2012, 09:21:49 »
Bir önceki aracım Focus 2 idi. 0 km aldım, bir kaç ay sonra kasa değişti. Yeni kasaya göre elbette uygun fiyata aldım ama yeni kasa çıkınca bizim 0 km araba eskimiş oldu. İşin bu yönü de var. Yolda yeni kasaları gördükçe inceden bir pişmanlık başladı.
Çok acil bir durum yoksa yeni kasayı bekleyin derim.  ::)   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 05, 2012, 20:01:45 »
Mustafa bey dediğiniz gibi bir pişmanık yaşamamak için 2013 bekliyom yeni aurisi en azından fuarda görme planları yapıyorum kararım ondan sonra verceğim.