0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam toyota ailesi; aracım 2007 yeni nesil 1.6 124 hp elegans corolla aracımda tüp takılı olduğu için depo kapağı fazla açılıp kapanmıyor bu sebeple sık sık hava yapıyor açtığımda fosh diye bir hava boşalıyor ve sonra araç çekişten düşüyor tabii hem benzinde hem tüpte bariz belli oluyor pompadan motora gelen ayrı bir hortum var bu hortum direk bir parçaya geliyor pıt pıt diye çalıyor hortumu söktüğümde parçanın hortum girişine parmağımı tutuyorum kesik kesik hava asılıyor vakum gibi bu parçadan hava da motora gidiyor ne olduğunu bilemedim hem paraçayı hemde o hortumu? birde hava boşalınca çekişten düşüyor benim bildiğim hava çıkınca rahatlaması lazım neyse yaa bana yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar herkeze......
Abdülkadir bey, depodaki basıncı meydana getiren şey hava değil yakıt buharıdır, bunun varlığı depo kapağınızın ve tek yönlü havalandırma check-valfinin sağlam olduğunu gösterir. Sıvı yakıt ile ilgili bir probleminizin olduğunu düşünmüyorum. Eğer varsa Motor gücünüzdeki azalmaların nedenleri farklıdır.
yok erdemcim psikolojik olurmu hiç ben rabamın gidişinden bilirim çok az bir çekiş dşüklüğü bariz belli eder sizdede aynı problem var aslında ama üzerine düşmüyorsunuz......
bizim araçtada lpg var ama benzin deposu hep fulldür bugün bende bir kapağı açtım baya bir hava dışarı çıktı ama çekişte filan farketmedi
keşke olmasın para kolay kazanılmıyor değil mi?....
valla benimde keşke öyle olsa lpg bittimi zor geliyor bir daha gaz almak benzin bitene kadar da benz,nde kullanıyorum
Allah (c.c) herkeze hayırlı bereketli bol kazançlar versin kimseyi yoksullukla ve açlıkla imtihan etmesin....(Amin)...