Gönderen Konu: Bayram yolculuğu  (Okunma sayısı 587 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Bayram yolculuğu
« : Ağustos 28, 2012, 16:42:54 »
Arkadaşlar merhabalar;
Bayramda Çoruma gitmek için niyetlenmiştik ve nihayet Arife günü yola koyulduk. Çevre yolundan itibaren yol felç ben ilk başta kayaş köprüsü ÇEvre yolu çıkışında kaza var zannettim hatta arabadakilerle şakalaştık kaza yada arıza var herhalde kimbilir ne zor durumdadır diye adamlar diye.
Tabi yaklaşık bir saat adım adım gittikten sonra samsun yoluna çıkabildik o da ne samsun yolu olmuş akşam 7 kızılay trafiği ama kızılay trafiği yanında akıyo dersiniz o derece. Neyse  adım adım giderken abim arabanın camının yavaş açılıp kapandığını söyledi ben de nolacak elinle tutarak kaldır dedim geçiştirdim. Biraz sonra arabanın teybi kapandı...  hafiften kıllandım tabi ben. ama neyse dedim. Bu arada tam Hasanoğlana geldik. Ben en sağ şeritteyim derken tam köprünün ayağında bir anda araba iptal durdu ve hiçbir tepki yok arabada çalışmıyor. Hemen arabadakileri indirdik köprünün oraya itekledik arabayı.
Kaputu açtık baktık sigoratalar sağlam. kontak çeviriyorum tık demiyor. Kaldık mı yolda dedim.
Annemle babam tamirci aramaya gittiler. Ben de bekliyorum ama yoldaki arabaların çoğu su kaynatmış yolun dışında  herkesin elinde  bidon su arıyor.

Tabi bu arada trafik polisleri de arabalarla geziyor. Sürekli anons emniyet şeridinin boşaltılması için. Hava sıcak olduğu için arabaların çoğunun camı açık hareket edemedikleri için de tabi çoğu camdan dışarı sarkıyor. Tam bu sırada bomba anons geldi polis ekibinden

Lütfen emniyet şeridini boşaltalım, Lütfen emniyet şeridini boşaltalım,,   SOK O KAFAYI İÇERİYE.......   
Sonra yine Lütfen emniyet şeridini boşaltalım...

Bu arada tamirci bulduk ve akü aldık. (şarj dinamosunun kömürü bittiği için akü sıfırlamış. )
Hala gülüyorum polisin anonsu aklıma geldikçe...
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Toyota Club Türkiye

Bayram yolculuğu
« : Ağustos 28, 2012, 16:42:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '12
  • 26 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Bayram yolculuğu
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2012, 17:12:03 »
geçmiş olsun
Corolla 2012&2021 ilk günden beri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: Bayram yolculuğu
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2012, 22:37:31 »
geçmiş olsun abi çoruma giderken hasanoğlana gelmeden biz de yolda kalmıştık. fren merkez contalarındanmış fren yapıyo araba hareket etmiyordu :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma