0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
keske ankara geleneksel ani bulusmalari gibi konulara yazsaydiniz o zaman birileri cikardi sanirim.
sanırım belkide. onu hiç düşünmedim bakın haklısınız bir kişi çıksa oda iyi olurdu enazından iyi bir gezmiş olurduk. neyse geçti bitti artık ama yakın zamanlarda tekrar gidicem gezemediğim diğer yerleri sora sora bulcam yine napalm
Gordugum kadariyla ankara ekibi ani bulusuyor yeterki biri pitili ateslesin
Konuyu görmedim bile.Birimizin görmesi yeterli olurdu buluşmamıza.Biz hemen hemen her gün buluşup sohbet ediyoruz.Siteye bakmaz olduk desek yeri var
Gördüğüm kadarıyla yani siteden takip ettiğim kadarıyla öyle bir durum var . ben ekipten değilm ondan bir kişi bile yazmadı o yüzden yani yoksa ankara ekibi güzel buluşmalar yapıyor. ama benm hevesim kırıldı artık beni bağrına basacak bir ekip bulmak istiyorum yok mu ? olmadı kendi şehrimde kurarım ekibimi bende )
Gelirken öncede nhaber vermiiş olsaydınız illaki birileri çıkardı. Bir dahaki sefere inşallah.
biraz daha önceden haber vermiş olsaydın keşke...buarada turuncu olan lamborghini
birimize özelden telefon numaranızı atsaydınız seve seve gelirdik. kendi adıma evde sıkıntıdan patlıyodum
görmemle birlikte telefona yapştım hiç dikkat etmedim ne olduğuna ama ferrari die düşündüm geçmesi 1 sn fln sürdü ztn tanıyomusunuz sahibini ?
yok tanımıyorum, ama arada bir görüyorum, zaten siz de konya yolu'nda görmüşsünüz sanırım, oralardan geçiyor sıklıkla...
eskisehir yolunda olsaydi bilkentlidir derdim
neden ? zenginlerin oturduğu bir semt mi yoksa ?
site olarak zengin bir site ama daha da onemlisi bilkent universitesi ogrencileri Soyle bir ornek vereyim sana 1999-2000 yillarinda ogrenciyken bizim odada en zayif halka bendim o zaman bende 97GLi vardi diger arkadaslarda ne vardi soylemim