0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel bir değer yakalamışsınız Levent Bey tebrik ederim.
teşekkürler şükrü bey azıcık dikkat edindiğinde auris bunu başarabiliyor.
Levent Bey tebrikler. Gaz pedalının altında yumurta vardı sanırım. Acaba bir kaç detay verebilir misiniz? Araçta kaç kişi yolculuk yaptınız, yükünüz var mıydı, aracınız kaç km'de.
güzel değer,gaz pedalını kullanmayı bilmek bu olsa gerek
tebrikler çok güzel ortalama yakalamışsınız
Levent abi çok iyi değerler gerçekten kıskanıyorum seni. Bursa buluşmasında da ekonomiydi gündemimiz.
Haziran ayında aldığım aracımla 4bin kmyi aştım. Ancak sizin değerlere hiç yaklaşamadım. En iyi değerim bursa-konya yolu klima açık 110km-120km hızla 4,5lt oldu. Araçta 2 yetişkin bir çocuk bagaj full dolu.
Levent Abi, GTL'den memnun musun? her zaman mı kullanıyosun?
evet 20 bin bakımından sonra son 3 bin km dir fln gtl kullanıyorum düzenli ondan öncede kullanıyordum ama arada bp dende alıyordum ama son zamanlar tamamen gtl e bağladım aurisi sen nerden alıyorsun sercan yakıtı ?
Abicim, ben Opetten alıyorum memnunum.Bİr arkadaşım Shell'de Uzman sordum ona GTL iyidir dedi zaten sadece Ferrari için yapılmış özel bir yakıttı dedi sonradan piyasaya sürmüşler.GTL çok km yapmasada aracın performansını artırır dedi, denemek istiyorum tabi.Ekonomisi çok değildir dedi ama ekonomik kullanılırsa ekonomide sağlıyor dedi.
opettende aldığım oldu daha fazla km gidiyor opetin dizeli ama arkadaşınında dediği gibi performans yakıtı olduğu için GTL gaza gelmemek lazım allah gidiyor diye sakin kullanırsan gaz tepkisi daha iyi olduğu için ( diğer dizellere nazaran ) uzun vadede tasarruf sağlıyor . eğer gtl deniceksen depo bitmeye yakın direk fulle öyle dene içinde yakıt varken biraz koyma o zaman etkisini farkedersin .
bende uzun yolda 1 lt mazot la 22.4 km yaptım
bende 1,67 lt mazotla 41.75 km yaptım