0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arabadan bende yaklaşık 1 sene kullandım. Satmamın sebebi arkadaşın güzel para vermesi. Sattığım arkadaşı görüyorum bazen, makara yapıyorum.
Günlerden Cuma saat 1030 civarı, arkadaş Giresun'luArkadaş: Hayırlı olsun, yeni araba almışsın dedi. Ben: Evet, sağol dedim.Arkadaş: Toyota'yı sattın niye Toyota aldın tekrar dedi.Ben: O iyi bir araba olsaydı satmazdım dedim.(E12 kullanıcıları alınmasın samimi arkadaşım diye makara yapıyordum)Arkadaş: Aldığın iyi bir araba mı? dediBen: Çok iyi istersen Cuma namazına Giresun'a gidip gelelim dedim.Arkadaş: Uçak mı aldın ne yaptın? dedi.Ben gülmeye başladım.Ben: Yer uçağı aldım dedim.
oooo yaptı bile
Ben görmedim valla
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=47828.0
Yok ilke onu gördümde stickeri diyorum ben.
hmm stiker yapmadı ama ben kapak alacam bizimkine lastiklerin rot zamanı geldiğinde
ebay dan getirtmek lazım bulduklarım plastik burda
Rot zamanını beklemene gerek yok rot bozulmuyor jantı söktüğün zaman. Bozulma olayı lastiği janttan ayırma olayında gerçekleşiyor sıkıntı yapma.
ondan değil rotu bozmadığını biliyorumda jantları çıkarmak gerek kapağı takmak için yani 2 kere çıkarıp taktırmakla uğraşmayım hem daha az masraf öğrenciyik bizzz
Ne alaka az masrafla gidip spreye paranı vereceksin düz zeminde araba viteste el freni çekili lastiği sök kaliperi temizle düzgünce sonra kurusun boya kurusun lastikleri tak taş çatlasın 1.5 saatlik işin var
emek var var güzel olmuş tebrikler.
Teşekkür ederim abi
İlke arka plakalık aydınlatma ampüllerinin kodunu söyleyebilirmisin ben netten almayı düşünüyorum tabi senn taktığın beyazlar gibi. yardımcı olabilirmisin bu konu ile ilgili ?
Abi kod derken watt filanmi yoksa h degerimi ben orda dukkandan direk almistim abi bana plaka lambasi ver beyaz yansin dedim adam takti ama istersen yarin arabada cikarip bakarim kod yaziyormu diye
Sağol tekrar açmana gerek yok yani ben h değerini diyorum hani kısa h7 uzun h4 ya. bunlar standartmı yoksa değişiklik gösteriyor mu internetten sipariş vereceğim ama ne olarak aratıcam onu bilmiyorum.