0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Merhaba,Uzun bir inceleme sonrasında bir arkadaşımın da yardımıyla auris için arka tampon ledli reflektör arayısımıza sonuc bulduk . Nereden ve ne kadar oldugu konusunda suanda bı bılgım olmasa da elıme ulastıgı vakıt bu bılgılerı paylasıcam. Tahmını olarak 70-80 TL dedi ama odeme yapmadan kesın tutarı bılemem tabıkı Eğer bu ürün arayışı içersinde olan arkadaşım varsa tedariği konusunda yardımcı olabiirim.
Arkadaşlar ürün elime ulaştı montaj öncesinde sizlerle basit bir fotoğrafını paylaşmak istedim.Biraz zorlu bir tedarik süreci oldu ama sonuca ulaştık Serkan linkteki ürünün aynısı olsa gerek muadil diye beklerken kendisi geldi
Hayr ben ebay uzerınden almadım,normalde pıyasada tek olarak satısı yapılmıyor arkadasım yedek parcacı bunu da normalde set olarak pıyasada satılan urunun ıcınden çıkartmış Talep eden arkadaşlar olur ise kendisine söyler tedarik edebileceği durumda yardımcı olurum.
Bence Ayrı bir bağlantı tuş ile bağımsız yapmak daha mantıklı olur, arka sislerle bağlantı kurarsan görüntü biraz değişik olur nedeni ise arka sis stoplarda tek olduğu için çok hoş durmuyor, bana göre ayrı bir tuş ile çok daha güzel olur, yağmurlu, sisli, puslu vs. gibi şartlarda güzel bir görüntü elde edersiniz.
Bence farlara bağlamak daha mantıklı.
Bence bağımsız çalışması en mantıklsı
Yanlız ebayda ki siyah dışı daha güzel duruyor..
Ebaydaki üründe bence oynama var. 2.resimde ortasında hiç siyahlık yok gibi ama sönükken simsiyah duruyor.Sanırım daha sonra karartma yapmışlar ona.
Bağımsız kalması daha kaliteli olacak gibi Serkan.