Gönderen Konu: çift tetiklemeli otomatik cam açma ve kapama  (Okunma sayısı 14925 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: çift tetiklemeli otomatik cam açma ve kapama
« Yanıtla #60 : Mayıs 22, 2013, 00:15:45 »
cihaz halen bende boşta durmaktadır isteyenler iletişime geçebilir...
toyota 2009 verso premium

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 22, 2013, 00:15:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #61 : Haziran 02, 2013, 02:26:40 »
güncel.
toyota 2009 verso premium

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ağustos 02, 2013, 22:50:54 »
Selçuk abinin devresinin uymadığı arabalara uygun modül satılıyor biz 2007 civice taktık aynı Selçuk abinin devre gibi çalışıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 26 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Ocak 08, 2014, 09:57:50 »
Arkadaşlar benim de böyle bir cam indirme-kaldırma modülüne ihtiyacım mevcut. Daha önce smarwind isminde bir cam modülü satışı mevcuttu.  Kumandadan kilitleme tuşuna iki kez basılınca açık olan camları kapatıyordu. Kumandadan açma tuşuna 2 kez basınca camların açılmasını sağlıyordu. 3. kez bastığınızda camlar açılırken durduruyordu. Ayrıca cam açma kapama esnasındaki temaslarda camların hareketini kesiyordu. Ayrıca camların ister 4ünü aynı anda ister 2şer 2şer ister tek tek kapanmasını da siz belirleyebiliyordunuz. Ürünü almak için satıcı ile yazın iletişime geçmiştim. Bu modülün neredeyse tüm araçlarla uyumlu olduğunu sadece Toyota da cam açma kapama işleminin diğer araçlardan farklı olarak işlediğini yazmıştı. Şöyle ki; cam kapama işlemi için sinyal öne beyine gidiyor beyinden camlara iletildiği için farklı çalışıyordu ve bu devreyi henüz yapamadıklarını söylemişti. Diğer araçlarda komut beyine gönderilmeden direkt camlara verildiği için sorun olmuyormuş. Satıcı Toyota için de çalışmalarının olduğunu ve Ekim-Kasım ayı gibi piyasaya bu ürünü süreceklerini söylemişti. Fakat şu an incelediğimde böyle bir ürünün piyasaya sürülmediğini gördüm. Bu başlıkta bahsi geçen ürün smartwind ile aynı çalışma düzenine mi sahiptir? Eğer öyleyse ve sorunsuz şekilde çalışıyorsa ben de almak isterim. (Aracım 2005 model Toyota Corolla 1.6 Sol HB.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ocak 09, 2014, 13:06:27 »
ben smartwind markanın modülünü aldım o piyasaya sürülmeyen üründen aldım sizin aradığınızdan. o modülü parakende olarak satmıyorlarmış galiba bana gönderdiler bir tane taktım gayet güzel sıkıntısız çalışıyor ama 4 cam aynı anda açılıp aynı anda kapanıyor bence en iyisi de o. akım koruma yine aracta oldugu için mevcut, bir şey sıkıştığında cam yarıya kadar geri açılıyor. İstersen iletişim bilgilerini bulursam yazarım size

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • -_-
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 300000
  • Model Yılı: '95
  • 117 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 01, 2014, 00:27:50 »
Elinize sağlık çok güzel bir uygulama olmuş, AE101 için de kullanılabilir mi?
Toyota Corolla 1.6 GLI AT '95
Volkswagen Jetta 1.6 Tour Tiptronic '09