0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki bu kapanma sonrasında sıkıştırmaya devam edip motora zarar verme durumu olabilir mi? Yani birde bu tarafı var işin.
dedigim gibi 4 cama birden aouto tetiklemesi yapıyor, bu arada araya birşey sıkışsa yarıya kadar geri açıyor...
Camı tam kapattıktan sonra zorlamaya devam ederse cam motorunu bozar ben onu söylemek istemiştim.
bu cihaz sadece sizin yerine autoya basıyor.. gerçi selçuk beyin onaylaması lazım...
ErtanMustafa beyinde dediği gibi sizin yerinize sadece oto komutu veriyor. Cam regülatörünü bozması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Yanlış hatırlamıyorsam temmuz gibi aracıma montajını yapmıştım hala bir sıkıntı yok. gayet stabil bir şekilde çalışıyor. piyasadaki modüllerde dediğiniz olay söz konusu olabilir. çünkü onlar kendi termiği ile çalışıyor. termik devreyi kesmezse belki regülatörü bozabilir.
Ertan bey Aracınız TMC made ise olmaz. yani toyota motor corparatıon japanaracınız tmuk made ise olur. yani 4 cam otomatik
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50840.0 linkteki 3,resime bak. şoför tarafı master switch konnektoru aynı ise olur.
valla bende selçukla birlikte taktım benim ön 2 cam otomatik şimdiye kadar sıkıntım olmadı .ha elle basıp kapatmışsın ha kumandadan aynı şey motora zararı yok,selçuk açıklamış zaten
selçuk bey benimde 2012 corolla aracım var 4 cam otomatik bilirsiniz ama sadece sürücü camı auto. diğer camlar sadece elektirikli. bu cihaz benim içinde olabilirmi? teşekkürler.