0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunun manevrası için çapının13/6 yer olması gerek Metrobüs yolunda o kadar yol yok ki.
İnşallah Kadir Topbaş bu haber duymaz.ZAten istanbul tırtılları ile başımız dertte birde bunlar gelirse yandık.Konya ovası için belki ama orada da bu derece nufüs yogunluğu yok.
Kendi yorumumu katarsam eğer tahminlerime göre bu aracı kullanmak otomobil gibi kolay. Bence bu araçta normal bir otobüste ne genişlikte viraj alınıyorsa bununla da aynı şekil viraj alındığı zaman arka kısım kendini kurtarır çünkü arka tekerlerin de dönme kabiliyetini olduğunu düşünüyor ve dönüşler de arka tekerlerin ön tekeri kovalayarak aynı çizgide gideceğini düşünüyorum... Örnek olarak bir tren misali istediği kadar kıvrımlı yerlerden gitse de arkada ki tüm vagonlar aynı çizgide aynı rayda gider.... Umarım anlatabilmişimdir karışık birşe oldu
Şu anda kullanılan Capacity araçların da en arkadaki tekerleği hafif dönerek dönüşlere katkı sağlıyor zaten.
metrobus yerine kullanilabilir gibi duruyor cunku haberde diyor ki ozel bir ehliyet gerekmiyor sanirim menavre isinide cozmuslerdir.
Arkadaşlar bakın tam benim dediğim gibi aracın tüm tekerleri dönüyor video'ya dikkatli bakın görürsünüz o yüzden aracı normal bir otobüs gibi virajı aldığınız zaman hiç bir sorun olmadan dönersiniz aramızda kalsın bunu ben buldum
Capacity' de en arka tekerlek az bir açıyla dönüşe yardım ediyor. Bunda tabii ki bütün hepsi kendilerince dönerek yarımcı olmak zorunda. Yoksa düz gitmek bile sıkıntı olur bu araçla.Videonun ilk başında soldaki dolap kılıklı yere gider girer bizim insanlar. Sonra ne ileri gidilebilir ne de geriye. Bu şartlar altında 836 koltuklu da olsa eziyet kaçınılmaz.