0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ülke felakete doğru sürükleniyor... her yerde her kurumda ciddi sıkıntılar var acil önlem almak, birşeyler yapmak gerekiyor... hükümet kafasına göre at koşturuyor... bu düzen böyle gitmemeli birileri dur demeli
uğur birisi forum şifreni kırmış..
kaptirmaz o sifresini
alkol de almaz tahminimce ama ne içtiysen bende istiyorum..
onu bunu bırakıp öncelikle ordan burdan öğretmenliğe geçiş yapılmasını engellemeleri gerekli, asıl sıkıntı burda. açıkta bunca öğretmen varken, öğretmenlik okumadan devlet memurluğundan yatay geçişle öğretmenliğe geçen binlerce insan var. kadrolar bunlarla dolu.
Öğretmenlik formasyon belgesi olmadıktan sonra böyle bir şey mümkün değil kardeşim.O kadar da değil yani. Böyle bir somut deliliniz varsa, Hürriyet gazetesi havada kapar bu haberi.Böyle bir şey yapılıyorsa basınla paylaşın bunu.Eğitim işi ihmale gelmez.Ha, bir zamanlar, bundan 20-25 yıl evvel, Ziraat mühendislerinden, veterinerlerden öğretmen atamaları yapıldı.Sözünü ettiğin şey buysa, bunlar yapıldı zamanında.Ama bugün yapılması gerçekten sansasyonel haber olur.Basına vermelisiniz böyle bir uygulama varsa.
bunu bir araştırayım, bakalım şu kişilerin formasyonu var mıymış? en son duyduğumu anlatıyorum sizlere: belediyenin her yıl bir kaç kişiyi özel kalem müdürü mü ne olarak alma hakkı varmış. ki eş dost akrabanın belediyeye giriş noktası oluyor diye aktardı arkadaşım. buraya aldığı dostları, 1 yıldan sonra 657 ye tabi oluoyr, yani bildiğin devlet memuru. memurluktan da öğretmenliğe geçmiş bu "yüksek vasıflı" dostları. yazdıklarımda hatalar olabilir, en yakın zamanda bu işi araştırıcam.
hocam sizinle tanışmadık hemşeride oluyoruz ama
kesinlikle katılıyorum..valla internette görüşlerimizi açıklamaya bile korkar oldum..adamların en ufak eleştiriye tahammülü yok..ben eğitim camiası içinde olduğum için şunu çok net söyleyebilirim ki durum oldukça vahim..kimmse ne olacağından haberdar değil,iş bilmeyen ne kadar adam varsa üst kademelerde yönetici konumunda..belki şimdi değil ama bir 8-10 yıl sonra bu dönemin acısını çok fena hissedecektir bu memleket..