0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrah,Çok güzel yerleri bıraktığımız konusunda yerden göğe kadar haklısın. Adamlar bizim kendilerine neredeyse hibe ettiğimiz yerlerden dünyanın turizm cennetini çıkarmışlar ve para basıyorlar. Her ne kadar bastıkları para yetmese de yinede para basıyor turizm. Tursiti kazıklama konusunda bizimkiler kadar becerikli değiller. Su sokakta da aynı para, en lükse restoranında da aynı, hava alanında da aynı. Ancak sesszilik ve sakinlik konusunda sanırım birazcık yanılıyorsun. Onların sakinliği tembelliklerinden geliyor. Adamlar gündüz 2 ye kadar mesai yapıyor, 2 den sonra uyuyor, gece 22 den sonra ise vampir moduna geçip eğlenmeye başlıyorlar. Ve bu her gün böyle devam ediyor. Bu arada çalışmayı unuttukları için de ekonomileri iflas ediyor.
atina biraz hareketliülke nüfusunun yarısı atinada yaşıyor
12milyon oldular mi?
Paylaşım için teşekkürler, Güzel bir gezi olmuş sizin adınıza tebrikler.Yanlız anlamadığım bir nokta (lütfen kimse alınganlık yapmasın) neden bir yerleri gezince kendi ülkemizi beğenmiyoruz ya da eksi yönlerini görüyoruz.
Ben sahsen baska ulkeleri gezerken Turkiyeyi daha cok seviyorum ( dogal guzellikler bakimindan) Diger konuya hic girmeyelim
Yunanistan gerçekten güzel bir ülke. Selanik sanki İzmir in kopyası. Bizde Ege de belli başlı yerler var denize girilebilecek güzellikte (Bodrum - Marmaris - Çeşme vs..) Onların neredeyse tüm Ege kıyıları Bodruma eş değer. İşin içine adaları da girince oooo... Yanlış anlaşılmasın ülkemi kötülemiyorum ancak göz var nizam var güzel yerlerin çoğunu onlara bırakmışız. Yine de nerede yaşamak istersiniz derseniz Türkiye derim. Oralar sadece gezilecek görülecek yerler.
Paylaşım için teşekkürler Emrah Bey. Evet, size katılıyorum Yunanistan çok güzel bir ülke ve insanları da çok şeker Hele mutfakları harika. Balığın yanısıra kuzu etine de düşkün olduklarını fark ettiniz mi acaba? Vizesiz seyahat olanağı olsa eminim Türk turistler sayesinde ekonomilerini bile düzeltebilirler Otoyollardaki gişelerin çokluğu ve yol kenarlarındaki maket kiliseler dikkatiniz çekmiştir mutlaka.
Yunan mezalimi diye bir kitap varalıp okumanızı öneririmne karektersiz bir toplum olduğunu anlarsınız
Yunanistan daha düne kadar Türklerin yeşil pasaportuna bile vize uygulayan SEÇKİN ülkelerden biriydikaldı ki vizeyi kaldıracaksadece günü birlik adalara vizesiz izin veriyor aptal oğlu aptallarama gelip Tükiyeden ucuz alış veriş yapmayı çok iyi biliyorlarYunan mezalimi diye bir kitap varalıp okumanızı öneririmne karektersiz bir toplum olduğunu anlarsınız