0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim de bir sorum olacak otomatikle ilgili.Lpgli bir otomatik aracın vites geçişleri benzinden farklı oluyor mu?Yani yüksek devirlerde mi geçişi tamamlıyor?
geçişlerde sıkıntı yok ama ...lpg de devir biraz daha yuksek oluyor..
kalitenin sesini dinlemek istiyorsanız landirenzo taktırın
Aslında cevabı tam da beklediğim kişi verdi Teşekkürler Kerem abi.Dayımda bir jetta var bağırıp duruyor vites geçişlerinde 5.000 devirlere geliyor. Sende de böyle mi abi?
Normal sakin kullanımda 3 bin devire yakın kendi değiştiriyor tabi hızlanmasıda buna bağlı olarak yavaş yavaş oluyor.. Ama benim gibi gazı kesmez basarsanız 5000 devire doğru ayağınızı hafif çektiğinizde yada artık yeter dediği yerde kendi değiştiriyorki o zaman dadından yenmez... Dabi bunu düpsüz yapmak lazım ama düplü ve performanslı olması için yapcak başka birşey yok.. yani triptoniğe almış gibi vites geçişlerine hükmetmek istiyorsan gaza dokunacaksın hocam..hafta sonu forumdan bir abimize verdim (forumdan )aracımı kullansın diye .. Kendisi benzinli kullandığından mıdır yoksa emanet araba diyemidir çok sakin kullandı şaşırdım valla.. ben baya agresif kullanıyormuşum arabayı bu kanıya vardım gezi sonucunda...
Anladım abi yani her şey bizim elimizde