Merhabalar, 2008 model d4d bir toyota corollaya sahibiz. Bahsedecegim problem disinda cok buyuk sorunlar yasamadik cok sukur.
2008 de sifir aldigimiz arabamizin ilk gununden beri olan bu problemi arabanin aerodinamiginden kaynaklanan, dizayndan dolayi olan bir problem oldugunu dusunup eselemedik.
Problem ise soyle, 80 km hizindan itibaren ( dusuk hizlarda da mevcut ancak idare edilebiliyor ) arka camlari acmak mumkun degil, actigimiz takdirde pof pof pof edecek sekilde sanki arabadaki ( on veya arkadaki herkesin ) kulaklarina tuvalet pompasi basiyor etkisi yapiyor.
Arka camlari hizliyken kullanmadik bunca sene.
Gecenlerde kuzenimdeki 2007 model ayni kasa corollaya bindim. Arka camlarin kapali oldugunu dusunuyordum, ta ki arkaya donup bakana kadar. En ufak bir rahatsizlik vermiyordu.
Sizin bu kasa corollalarinizda arka camlari actiginizda, sanki bayragin ruzgarda dalgalanmasina da benzeyen laaap laaap laaap sesi geliyor, rahatsiz ediyor mu?
Servise gitmeden once diger ayni kasali corollalardaki durumu da ogrenmek istedim.
İnternetten arastirirken bu siteyi buldum, konularda cok aradim ama benzer bir sikayet gozume carpmadi.
Kendimi tanitmaya gelince, 18 yasindayim, ehliyetim daha yok, babamin sozculugunu yapiyorum

Kestane kebap acele cevap...
Düzenleme : ( mesaji tabletimden yaziyorum, Turkce klavyem yok, kusuruma bakmayiniz.. )
Düzenleme 2 : Türkçe hiç bir kaynakta benzer bir problem/şikayet vs bulamadım ancak yabancı bir forumda birisi sormuş, gelen cevaplara bakılırsa çoğunlukta camları açtırmayacak kadar problem yok gibi..
Link ;
http://www.toyotanation.com/forum/149-10th-gen-general-discussion-forum/409510-corolla-wind-noise-jd-power-top-concern-do-you-have-problem-yours.html