0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biri büyük filitre öbürü gaz kesicinin içinde küçük filitre.ben hepsiburaddan alıp kendim değiştirmiştim.enjektörleride kendin açıp temizleyebilirsin.ben sökmüştüm kendim içinde yay ve piston var.dağıtıp balata sipreyiyle temizleyip tekrar toparlarsan olur yalnız dikkat et yayı düşürme benim gibi.
Lpg 10.000 bakımlarını kendiniz mi yapıyorsunuz?
peki faydası oldu mu gerçekten kendiniz temizleyince? yağsız balata spreyinden bahsediyorsunuz di mi?
evet kendim kalibrasyon yapabiliyorum.
Nasıl yapıyorsunuz bilgisayar bağlantısını falan ? Merak ettim de.
lpg bağlantı kablosu aldım onunla yapıyorum
hakikaten iyi olur bizde öğrensek bugün fren kaliper temizleyici aldım. yarın inşallah temizleme işine girişiyorum.öncelikle bu akşam biraz bilgi edineyim, 2-3 video izleyeyim bununla ilgili. yaparken fotoğraf çekmeye çalışıcam.
Mesaj için teşekkür ederim Ahmet Bey.Bu işin peşine düştüm bakalım nasıl olacak
rica ederim.ilk önce dediğim şiteleri iyice okuyun.kabloyu aldığım yerinde kendi siteleri var oradanda destek alabiliyorsunuz.zaten sitedeki yazıları okusanız fikir sahibi olursunuz.aracınızda lpg varmı bilmiyorum ama ayar kablosu olan programını temin edeceğiniz bir markayı tercih edin.
Ahmet Bey dediğim siteler demişsiniz, hangi siteler? açıkçası LPG enjektör temizliği yazınca hiç bir video yok. firmaların kendi makineleriyle temizlemeleri hariç. nasıl sökülüyor, nasıl temizleniyor, birşey bulamadım açıkçası