0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam bu Meguiars koruma ve parlatıcı dediğin ürün, balmumu mu oluyor? yani boyaya vernik mi?birde bu ürünü nerede kaça bulabilirim? benim efsaneye düşünüyorum iyi bir wax, ardından cila. daha da düşünmem kuşlar ne yapıyor aracıma diye
AÇıkcası bilmiyorum balmumu mu diye ama çok başarılı bir ürün onu iyi biliyorum. 70liraya almıştık Meguiarsdan daha ucuza bulanabiliyormuş ama nereden olduğunu bilmiyorum.
meguiars next generation 2.0 adlı ürünü kullanmışsınız sanırım bu ürünü uyguladıktan sonra Meguiar's Ultimate Quick Detailer i de uygulamış olsaydınız görenlerin güneş gözleri ile bakmaları gerekirdi.elinize sağlık güle güle kirletin
Elinize sağlık çok can alıcı görünüyor.Uygulama nasıl yapılıyor hacım biraz bilgi versende bende girişsem arabaya.Bu ürünler her renk araçta aynı etkiyi yaratır mı? Aracım için bulundurmayı düşünüyorum.
Ayıp ettin müsait zamanda uygularız.Temiz bir şekilde aracı yıkatıyoruz (iki kez)Sonra gölgede cilala parlat cilala parlat Her renge uyar. Bu ürün çok başarılı.
evet her renk araçta uygulanabilir ve aynı etkiyi görebilirsiniz.. zaten meguiarsı kullanmaya başlarsınız diğer ürünlere bakmazsanız bile
Sercan Mayıs ayında araçları parlatıyormuyuz???