0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız sol special olduğu için far konusunda tek bir oynama yapamazsınız çünkü farın arkasında ABS beyni var mercek takılacak mesafe yok malesef bende düşünüyorDUM. Jant size kalmış bir olay egsoztta keza öyle. Body kit bulamazsınız yaptırmanız lazım malum ara kasa birşey üretilmedi. En güzel yapabileceğiniz olay bence hava filtresi çok tatlı ve agresif ses çıkıyor tavsiye ederim ama filtre alacaksınız simota k&n pipercross hks aem almanızı tavsiye ederim çünkü iyi toz tutarlar ve ses dışında tepkileri iyileştirirler ve sakin kullanımlarda yakıt düşüyor
Ercü Ufuğun arabada var mercek
arka tampona difizör yaptırdım egzoz monza aldım yanık uclulardan silencırlı güzel bir havası oldu bagajam cıtası koydum kibar durdu hava hiltresini kendim yaptım alıp maf senserünü flan monteledım agrıza vermemesı ıcın filitre olarakta simota kullandım onlerden 2 bakla arkadan yarımdan daha fazla kestık stoplarıda dagıttım cıkma pasat stopu buldum ona uyarladım cok sık bır havası oldu stop aynı ama yanma seklı farklı gelelım farlara arabada abs var ama farı dagıttım abs beynı sonucta ayrıla bılen bır parca sıkıntı cıkartmadı mercek bir xenon koydum cok guzel oldu bırtek jant kararsız kaldım mıllet bbs dıyor ama o apacı jant oldu taksılerde bıle var onerılerınz beklıyorum saygılar