Gönderen Konu: 2001 MODEL VVT_I KASA 1.6 SOL SPS COROLLA MODİFİYE  (Okunma sayısı 4329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
2001 MODEL VVT_I KASA 1.6 SOL SPS COROLLA MODİFİYE
« : Ağustos 18, 2012, 16:38:08 »
SELAM ARK 2001 MODEL COROLLAM VAR.ARABA BİLDİGİNİZ ÜZERE TAM AİLE ARABASI BEN ONU BİRAZDAHA AGRASİF BİR GÖRÜNÜŞE SOKMAK İSTİYORUM.
BANA ÖNERE BİLECEĞİNİZ KAFANIZDA TASARLADIĞINIZ
JANT
FAR
MÜZİK TES
EGZOZ
BOD KİT
VS VS VS VS VS VS VS VS VARSA FİKİR VERE BİLİRMİSİNİZ..

!!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!!

Toyota Club Türkiye

2001 MODEL VVT_I KASA 1.6 SOL SPS COROLLA MODİFİYE
« : Ağustos 18, 2012, 16:38:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: 2001 MODEL VVT_I KASA 1.6 SOL SPS COROLLA MODİFİYE
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2012, 16:45:55 »
Gökhan bey sosyal ortamda büyük harf kullanmak hakaret manasına geldiği için küçük harfler kullanırsanız seviniriz :) 

Forumumuzda e 11 kasayla uğraşanlar var Ufuk L. Yalçın diye üyemiz var foruma pek takılmıyor bu aralar ama facebooktan bulabilirsiniz güzel şeyler yaptı :)
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2012, 18:43:32 »
Aracınız sol special olduğu için far konusunda tek bir oynama yapamazsınız çünkü farın arkasında ABS beyni var mercek takılacak mesafe yok malesef bende düşünüyorDUM. Jant size kalmış bir olay egsoztta keza öyle. Body kit bulamazsınız yaptırmanız lazım malum ara kasa birşey üretilmedi. En güzel yapabileceğiniz olay bence hava filtresi çok tatlı ve agresif ses çıkıyor tavsiye ederim ama filtre alacaksınız simota k&n pipercross hks aem almanızı tavsiye ederim çünkü iyi toz tutarlar ve ses dışında tepkileri iyileştirirler ve sakin kullanımlarda yakıt düşüyor ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2012, 19:15:01 »
Aracınız sol special olduğu için far konusunda tek bir oynama yapamazsınız çünkü farın arkasında ABS beyni var mercek takılacak mesafe yok malesef bende düşünüyorDUM. Jant size kalmış bir olay egsoztta keza öyle. Body kit bulamazsınız yaptırmanız lazım malum ara kasa birşey üretilmedi. En güzel yapabileceğiniz olay bence hava filtresi çok tatlı ve agresif ses çıkıyor tavsiye ederim ama filtre alacaksınız simota k&n pipercross hks aem almanızı tavsiye ederim çünkü iyi toz tutarlar ve ses dışında tepkileri iyileştirirler ve sakin kullanımlarda yakıt düşüyor ;)
Ercü Ufuğun arabada var mercek
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2012, 21:56:42 »
Ercü Ufuğun arabada var mercek

Hacı onda ABS yoktu ondan taktı..
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 19, 2012, 15:57:02 »
arka tampona difizör yaptırdım egzoz monza aldım yanık uclulardan silencırlı güzel bir havası oldu bagaja
m cıtası koydum kibar durdu hava hiltresini kendim yaptım alıp maf senserünü flan monteledım agrıza vermemesı ıcın filitre olarakta simota kullandım onlerden 2 bakla arkadan yarımdan daha fazla kestık stoplarıda dagıttım cıkma pasat stopu buldum ona uyarladım cok sık bır havası oldu stop aynı ama yanma seklı farklı gelelım farlara arabada abs var ama farı dagıttım abs beynı sonucta ayrıla bılen bır parca sıkıntı cıkartmadı mercek bi xenon koydum cok guzel oldu bırtek jant kararsız kaldım mıllet bbs dıyor ama o apacı jant oldu taksılerde bıle var onerılerınz beklıyorum saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ağustos 19, 2012, 21:20:39 »
arka tampona difizör yaptırdım egzoz monza aldım yanık uclulardan silencırlı güzel bir havası oldu bagaja
m cıtası koydum kibar durdu hava hiltresini kendim yaptım alıp maf senserünü flan monteledım agrıza vermemesı ıcın filitre olarakta simota kullandım onlerden 2 bakla arkadan yarımdan daha fazla kestık stoplarıda dagıttım cıkma pasat stopu buldum ona uyarladım cok sık bır havası oldu stop aynı ama yanma seklı farklı gelelım farlara arabada abs var ama farı dagıttım abs beynı sonucta ayrıla bılen bır parca sıkıntı cıkartmadı mercek bir xenon koydum cok guzel oldu bırtek jant kararsız kaldım mıllet bbs dıyor ama o apacı jant oldu taksılerde bıle var onerılerınz beklıyorum saygılar

Fotoğrafları bir görsek :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 19, 2012, 23:22:33 »
Oncelikli foto ama ofsetli sart :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 19, 2012, 23:41:02 »
Vay arkadaş gençlik yapıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 20, 2012, 14:56:28 »
en kısa zamanda foto koyucam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 01, 2012, 18:31:02 »
merak ettim aracı, bir görmek lazım...
Erdem biara borbet takmıştı e11'e, baya farklı durmuştu, ama piyasada çok farklı jant çeşidi var, insan üzerinde görmeden birşey diyemiyor...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...