0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yahu arkadaş Ankaradakilerle buluşma git Antepe.....
Ahanda yakalandık hımmm bu noktadan itibaren pek kıvırma şansımda yok galiba, sanırsam eee ııı falan filan konu neydi. Sorun mu var tamam kilitleyelim o konuyu Şöyle izah edeyim, bu görüşme aç olduğum bir anda Antep- Baklava eşleştirmedinin zihnimde oluşturduğu ve nefsimin kendisi ile mücadele edecek gücümün olmadığı bir anda gerçekleşince kendimi savunamadım Bayramın 2. günü eş durumundan Eskişehir'de olacagîm, muhtemelen ilk gün akşam çıkarım yola bu nedenle sizin planınızı bozmak istemedim. İlk gün akşam buluşursanız kısada olsa yanınıza uğramaya çalışırım. 3. Gün öğleden sonra dönerim muhtemelen, o zamana bırakırsanız buyrun çaya bize gelin. Tatlıda alırım
Buluşmada son nokta
Aynı şehirde buluşmak kolay Sercan Ankara toplantılarına Hande geliyor diye gitmiyorum, çaktırma
kafana terlik atarım
Hiiiç çaktırırmıyım abicim Doğru diyorsun abicim ama bende bir çok kez ş.dışına açıldım şimdiki hedefim Y.dışı
Bu sefere plana uydum ve Tuncay ile buluşmamızı gerçekleştirdik. Bir iki fotoğraf paylaşacağım inşallah ama öncesinde çekirdek aile olan Şahin ailesinin Kocaman kocaman yürekli bireylerine ayrı ayrı teşekkür etmek istedim. Bize göstermiş oldukları misafirperverlik nedeni ile bundan sonra bulduğumuz her fırsatta Gaziantep'e yeme içme turu planlayacağız.Tuncay kardeşime ve sevgili eşi Nagihan'a tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Vallahi tebrik ediyorum sizleri abilerim klasik buluşma alkışım geliyor. Faceten takip ettim kebapçılarda falan ooh neyse ben yataım yoksa geceyi kebapçı arayarak geçirircem.
Bu arada Gaziantep'e gezmek için ayrı yemek için ayrı gitmek lazım. İkisini aynı anda yapmak zor oluyor gezerken yaptığınız küçük atıştırmalar lezzet turunuzda önünüze engel olarak çıkabilmekte. Vaktiniz varsa en az 2 gün yeme içme turu yapın sonra gezin
Tebrikler.Antep i gezmek güzel olur.Geçen sene orada yaş fıstık almış ve ne kadar yediğimizi unutp baş ağrısından mevta oluyorduk )))))
İsterseniz gene gönderebiliriz. Bitmek üzere ama yaş fıstık. Ali abi 100 kg falan aldı da.