0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HOCAM ŞİNDİKİ ARABALAR ŞİNDİKİ GIZLARA BENZİYO. MOTOR AÇMANA FİLAN DA GEREK YOK . ZATEN AÇIK GELİYO...[/quote]
affınıza sığınarak aynı konuyla ilgili başıma geleni anlatmak istiyorum. temmuz 2005 te sıfır bir yaris aldım plazadan çıkmadan motor ustasının yanına gittim.usta nasıl kullanacağız başlarda nası davaranmamız gerekli ilk defa sıfır araba alıyorum filan bişiler dedim.yaşı 50 yi geçmiş ÇOrumlu ustanın tabiri aynen şöyleydi; HOCAM ŞİNDİKİ ARABALAR ŞİNDİKİ GIZLARA BENZİYO. MOTOR AÇMANA FİLAN DA GEREK YOK . ZATEN AÇIK GELİYO...[/quote]hocam süper yahuı bayıldım ya hem doğru söylemiş hemde güzel söylemişalın size benden bir enstantene sanayideyim muhabbet şu: yav bizim bi remzi abi vardı motor kelimesi kirlenmeden evvel ona motor remzi derdik şimdi diyemiyoz ayıp oluyo yaşlı başlı adam:D
affınıza sığınarak aynı konuyla ilgili başıma geleni anlatmak istiyorum. temmuz 2005 te sıfır bir yaris aldım plazadan çıkmadan motor ustasının yanına gittim.usta nasıl kullanacağız başlarda nası davaranmamız gerekli ilk defa sıfır araba alıyorum filan bişiler dedim.yaşı 50 yi geçmiş ÇOrumlu ustanın tabiri aynen şöyleydi; HOCAM ŞİNDİKİ ARABALAR ŞİNDİKİ GIZLARA BENZİYO. MOTOR AÇMANA FİLAN DA GEREK YOK . ZATEN AÇIK GELİYO...[/quote]çok iyi yaaa....
çok iyi yaaa.... [/quote] +1