0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bugün komşumun yeni aldığı d-4d dizel aracı incelemek ve bilgi edinmek istedim . aracı şuan 40 bin km de alalı 1 sene oldu araba evde durmuyor. yakıtı ne kadar diye sordum uzun yolda 160 lira ile 1000 km gittim dedi doğrumu gerçekten bu eğer öyleyse kesin bitane almam gerek . çünkü 100 lira lık benzin bana ancak 2 hafta dayanıyor dayanmıo bile. öyle çok sıkta gezmiyorum aslında hergün iş çıkışı hastaneden annemi alıyorum. sonra şehir içi yarım saat veya 40 dk geziyorum . iki hafta dayanmıo 100 liralık benzin. eğer öyleyse bana bir d4d şart.
Neden LPG düşünmüyorsunuz? LPG ile aynı değerleri yakalarsınız...Uzun yolda 165-170 tlye 1000km gidiyor.Şehiriçi 100 tlye 450-460km gidiyor...Ayrıca aracınız elegant, CC ve akıllı giriş&çalıştırma sisteminden mahrum kalmamış olursunuz,çünkü D4D de bunlar yok ve fiyat farkıda cabası...
Hangi lpg markasını kullanıyorsunuz acaba öner bey
Mayıs ayında uzun araştırmalarım sonrasında BRC MY11 kit taktırdım...LPG işine çok soğuk bakan biri olarak 3 yıl bekledim malum garanti meselesi...Ancak son zamlarla 4.60 a kadar çıkan benzin fiyatları bana noluyor dedirtti...Doyasıya aracıma binememek düşündürüyordu beni ve karar verdim... Hemde garantim daha bitmeden (5yıl)Şimdi ise ne kadar geç kaldığımı anladım... Şuan arabamı değiştirsem yeni çıkacak corolla ile sıfır alır almaz BRC taktırrım... Hiç düşünmem...Çünkü kafama takılanlar, performans düşer, arıza ışığı yanar, stop eder v.sÇok şükür hiçbiri yok umarım olmazda... Sıralı sistem farklıymış gerçekten...İnanın benzinliğin yolunu unuttum...haftadabir-10 güne gittiğim benzinciye ayda bir gidiyorum artık...Üstelik gözüme gelmeden doyasıya aracıma binerek tadını çıkararak... Dünya varmış be...
kaç haftadı lpg arayışındaydım dediklerinize katılıyorum aracımın garantisi bitti ve aldım yakıtla yaptım yol beni arabadan soğutuyordu söylediniz modeli araştıracağım teşekkur ederim