0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evde Türk Telekomun internetini kullanmaktayım ama sürekli kopmalar yaşıyorum uzun düredir ne yapmalıyım yardım için teşekkürler.TT aradım defalarca uzaktan yapıyorlar ama sonuç yine aynı.
hepsi o capri pantolon yüzünden onu çıkardın ondan oldu.....Siz benim internetimin gitmesi hikayesini biliyor musunuz? internet gitti diye ortalığı ayağa kaldırdım bundan 5-6 ay önce... ilçedeki telekom yetmedi o kadar yaygara yaptım ki Ankara merkezden aradılar beni olmadı düzelmedi...Ertesi gün ekip tekrar geldi artık eve girip bakmak istediler modemi bir aldı adamcağız eline......telefon girişi yanlış yere takılmış.....rezil oldum....
Abi büyük ihtimal telefon hattının kaldıracağından fazla hız limitinde açıyorlar hesabını o yüzden düşmeler oluyor sürekli.Bende de durum öyleydi en sonunda arayıp ben söyledim şöyle yapın diye şuan optimum değerde hızım kopma filan yok.
Bende bir yaygara koparsam gelirlermi aceep Ama evde ne ikram etsem onlara
kısır yap su böreği yap bide üstüne kalbura bastı verirsin.....evladım ne ikramı siz eve her gelen telekomcuya ikramda mı bulunursunuz?
Abi evine gelen telefon hattında fazla ek varsa ondan'da yapıyor bizim hatta çok ek vardı özellikle yağmurlu havalarda kopuyordu kabloyu değiştirdim oldu .
EVet Mahmut kardeşim, hem telefona gidiyor hemde nete. ne yapmam gerek?
Hazım abicim teşekkürler, yazıyı bana kopyalaya bilirmisin acaba abicim. Mahmut kardeşim bir tane ek var o kadar. yani problemimin kaynağı değil anladığım kadarıyla.
Yok abi bir ekten birşey olmaz . Fakat ek çok uzun süre önce yapıldıysa oksitlenmiş olabilir eki kontrol etmekte fayda var .
Tesisati komple yenii değiştirdim.
Abi yeni tesisattan olmasın . Abi en iyisi Hazım abinin dediği gibi yap sorununu çözeceklerdir çözmezlerse tüketici hakem heyetine bir dilekçe çözdürtür onlara .
Oladabilir 2 kere yeniledim yine aynı neyse Hazım abiden yardım alacaz artıkın
Abi en iyisi ttnet e bildir onlar bir baksın bende de sürekli kopardı net özellikle yağmurlu havalarda nete giremezdim benim kablo çok ekliydi değiştirdim şu an sıkıntı yok .Bide şundan dolayı sıkıntı olabilir ttnet sizin adsl hızınızı yükseltmişse ve santrale uzaksanız net kopabilir hızınızı sizden habersiz yükseltmeleri çok düşük bir ihtimal ama bir sorun .
Arıyım bu gecede söyliyeyim artık ya herro ya merro