0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o zaman biz hiç güvende değiliz ben rav4 ün takla atmış ,ön taraftan darbe yemiş halini gördüm ve dikkat ettim hiç bir hava yastığı açılmamış,sorduğumda da önden darbe almamış dedi,bende dedim ki darbesi mi kalmış bunun araç pert olmuş dedim.ilginç bir cevap verdiler ,ondan dolayı güvende değiliz
C-Class tipi araçların şirketin ürettiği en güvenli araçlar arasında yer aldığı belirtilen açıklamada, yeni çarpma testinin, aşırı derecede şiddetli ve çok nadir rastlanan bir senaryo üzerine kurulu olduğu belirtildi. Açıklamada, "Araç güvenliğinde bir lider olarak, C-Class araçların araç kullanıcılarına sağladığı korumaya güvenimiz tam, bu güveni yansıtmayan testlere duyduğumuz güven ise daha azdır" ifadesine yer verildi. Teste giren Lexus markasının sahibi Toyota Motor Co. otomobil şirketinden yapılan açıklamada ise şirketin test sonuçlarını kabul ettiği bildirildi. Açıklamada, "Bu yeni test ile kurum çıtayı yine yükseltti ve biz yeni araçlarımızı tasarlarken bu zorluğa cevap vereceğiz" denildi
Bütün bu verilere rağmen benim tercihim para durumu yeterli olursa mercedes değilse toyota olur.
Bu testte şunu gösteriyor: Toyota çok mütevazi bir markadır. Ayrıca Toyota alarak akıllılık etmişiz.
bu ne iyimserlik
Kemal amca,Honda listede yok! Neden acaba? Honda listede olmadığından bence siz CIVIC'ı sat kurtulun