0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En sinir olduğum durum Geçen sattığım polonunda çatlaktı sinir oluyordum
Değişimi olmuyormu pekii ?
Nazar çıkmış iyidir iyidir
Selam... Serdar kardeşim Kartvizitini aradım ama bulamadım ustanın... sana bir iletişim bilgisi vereyim;İzmir 3.Sanayi Sitesi402 Sok. No:11/3 Türkiye/Izmir/BORNOVATel: +90-232 486 4389 bu telefon sanayii sitesi yönetimin telefonu oradan ustanın telini alabilirsin...temmuz ayında İzmir de senelik izinde iken Hanzonun biri ben eczaneden ilaç alırken versomun sol aynasına çarparak cam kısmını kırmış ve kaçmıştı.iznimin son günleri idi ve ayna camı resistanslı ısıtıcılı model olduğundan servise bile sormadan (öpülmemek için ) 2. sanayideki japon otomotive (uygun fiyata yedek parça satıyor) gittim oda ancak servisten aynanın tümünü alabileceğimi söyledi tuzlu fiyata ancak 3. sanayideki bir ustaya yönlendirdi tüm aynaları resistansları dahil tamir edebildiğini söyledi ve gittim ustayı buldum..küçük bir büfe gibi dükkanda usta profesyonel... yarım saatte komple aynayı dahil söktü ayna camını yeniledi resistansını da tamir etti ve taktı originalı gibi oldu...ama dikkat çokkkk paragöz (şaka) baştan pazarlık yaptı 35 TL ni alırım diye ?servis 500 TL usta 35 TL . helal hoş olsun .Sordum uzaktan kargo ile göndersek yaparmısın diye tabii abii dedi.Tüm arabaların tüm aynalarının tek tek karton kalıplarını çıkarmış ustam Helal olsun..Ulaşabilirsen bir sor istersen .....Erzurum da olmasaydım yardımcı olurdum.. İyi akşamlar...