0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forum iyice saçma sapan oldu şimdi tl parasından illüminatide çıkarırsınız her .... çıkar
çok uğraşmışlar mı ya bunu bulmayaparayı kıvırınca da acaip şekiller çıkıyor
sanada yorumsuz ramazan
Yaşına Uygun Davranmaya Davet Ediyorum Seni. Yaşına Hürmetten Saygı Gösterdim Her Mesajda Anladımki Yaşının verdiği Olgunluğu Taşıyamıyormuşsun Uğurcum
sağol gökhancım kandil gecesi saldırır gibi mesajlarını anlamıyorum... bunu paylaşmandaki amaç nedir onuda açıkla bari bilelim bu arada akıl yaşta değil baştadır gökhancım
Evet haklısın Aklın Yaşta Olmadığı Bariz Belli. İlk Konuda Yanlış Yorumunla Beni Ortaya Attın. Kendimi İfade Edemedim ve Suçlu Oldum.Bu Konudaki Görüşümü Sen Gayet İyi Biliyorsun Uğur. Senin Dediğin Gibi Hayırlı Kandiller.
paylaşım yaparken dikkat edeceksin gökhancım... öyle facede her gördüğünü paylaşıp dönüşü olmayan yola girmeyeceksin... bak açtığın sakallı adam konusunda herkes farklı yoldan tepkisini gösterdi... yat uyu dinlen biraz yorgunsun belli
Bundan Sonra Kaale Almıyorum Seni.
Gökhan bey sizde hitabet sorunu var. Uğur bey senden biraz büyük.
Konu Farklı Sinan Bey Aramızdaki Bir Mesele...
ne aramızdası yahu cümle aleme rezil oldun bırak artık... bak vallahi billahi senin iyiliğini düşünüyorum allahını seversen foruma biraz ara ver