0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tornavidanın ucuna bez sarın, köşelerinden içeri doğru bastırın, dışarı doğru çekin.Danışmanlık ücretimi özelden yollayın :pKitapçıkta nasıl olduğunu gösteriyor olması lazım.
Selamlar,Arka plakalık lambalarını sökmenin en kolay yolu (hasar vermeden), bagaj kapağının iç tarafında plakanın hizasında 10x10 cm boyutlarında bir kapak var. Bu kapağı açıp elinizi içeri sokarsanız plakalık lambalarının soketlerine direkt ulaşırsınız, bu soketleri dışa doğru yavaşça iterseniz lambaları soketleriyle beraber dışarı çıkarırsınız. Dışarı çıkan soketleri kablolarından ayırıp dışarda ampullerinizi kolayca değiştirebilirsiniz.(Ampulleri yerinde soketlerini sökmeden değiştirmeye çalışırsanız soket kapaklarının tırnaklarını kırabilirsiniz, bilginiz olsun)Bende 6 ay önce hem ön park ampullerini hemde arka plaka lambalarını "Photon Beyaz Seramik Tabanlı Park Ampülü" ile kendim değiştirmiştim.
Serci sen benim anlatımımı beğenmiyon mu şimdi? :pbenim bagajın icerisinde komple strafor gibi bir malzeme var, kapak acılınca o çıkıyor. Tesisat varken izolasyon koymuşlar.