0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yüksek devirde gitmek yüksek viteslerde sorun yaratmaz, bahsettiğiniz kısa bir yolculuk Auris için.
Selamlar sevgili arkadaşlar...Allah nasip ederse bu cuma akşamı Ankara'dan İstanbul'a bayram seyahati planlıyorum.. Cuma akşamı saat 21:00 da yola çıkacağım. Bize ne bundan diyebilirsiniz doğal olarak Elbette ama sizlere danışmak istediğim bir konu var..Benim nazlı kızım 2012 model 1.33 Auris.. Yolculuğumuz 6 yetişkin (ben dahil) ve 5 adet büyük boy bavul ile gerçekleşecek. 5 adet büyük bavulu nasıl yerleştireceğim hakkında bir fikrim yok hanüz.. Ayrıca 6 yetişkin ki bunlar yaşlı insanlar otobüse koyup gönderemiyorum. Zaten otobüz bileti de yokmuş diye duydum. Dolmuş seferler..Araç henüz açılmamış bir araba.. Daha 2500 KM de.. Bu ağırlıkta umarım yolda zorluk çıkarmaz. İlk aldığımda gitmiyor bu araba diyip üzülürdüm fakat sonra 4000 ile 5000 devir aralığında sorunsuz performans sergilediğini de gördüm. Tam yüklü ve 4500 devirde Ankara dan İstanbul a yol gürültülü olacak sanırım.. Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.. Sürekli yüksek devir de gitmek araca bir zarar verir mi?Bavulları yerleştirmenin bir yolu varmı?Üst bagaj takıp kullanan var mı?Sevgilerimle...
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Elbette değişken devir aralıklarında kullanacağım aracı.. Ankaradan çıktıktan sonra Cankurtaranı çıkarken zorlarım biraz sanırım.. Cankurtaranı çıktımmı gerisi kolay.. 2012 model bir araç için bu konuşulanlar aslında çok komik.. Extrem durum benim çok kalabalık ve çok çok yüklü olmam. Araç yeni olduğundan fikirlerinizi almak istedim..Bu arada tüm Toyotacıların bayramını şimdiden kutlarım. Herkeze hayırlı yolculuklar dilerim.. Yolunuz açık neşeniz bol olsun...
kullanma kitapçığında yanılmıyorsam 2 saat yüksek devirde kullanmayın gibi birşeyler yazıyordu